Forsiden
      

Lastbilsælger sætter prisen i sit arbejde

Tirsdag 9. august 2016 kl: 11:26
Af: Redaktionen

Lastbilsælger sætter prisen i sit arbejde
Ejeren af Truckmail, Cliff Hofman, vil for tredje år i træk have en stand på Sjællands største transportmesse for at få en snak om handel med brugte lastbiler.

Cliff Hofman, der har en baggrund som lastvognsmekaniker, har skabt sig en forretning med en millionomsætning inden for vurdering og salg af brugte lastbiler til hele verden fra et kontoret i Vækstfabrik Greve i ErhvervsCentret. For tredje år i træk kan interesserede møde ham på en stand på transportmessen Transport Øst i Ventrupparken i Greve den første weekend i september

Lastbilsælger sætter prisen i sit arbejde
Cliff Hofman trives med at være sprunget ud som selvstændig formidler af brugt transportmateriel i Greve Kommune.
Cliff Hofman fik foden under eget bord, da han etablerede sig som iværksætter i august 2014 i et kontorfællesskab i Vækstfabrik Greve, der holder til i ErhvervsCentret på Korskildelund i Greve. Her har han fået faglig sparring og inspiration til at udvikle sit forretningskoncept, der tager afsæt i, at han er uvildig erhvervsmægler af transportmateriel. Med Cliff Hofman egne ord er han kundens mand på køb og salg af lastbiler og håndterer hele salgsprocessen fra vurdering til levering. I 2015 omsatte han for 15 millioner kroner. 


- Der er ingen andre, der gør det, jeg gør. Mit koncept er helt unikt. Jeg lever af at prissætte lastbiler, og det kræver mange års salgserfaring, siger Cliff Hofman, der forventer, at Truckmail opnår en vækst i omsætningen på 15 procent i 2016.


Vind i sejlene for eksport af brugte lastbiler fra Danmark 
Cliff Hofmans forretning har i løbet af det sidste års tid udviklet sig til også at omfatte eksport af brugte danske lastbiler til lande som eksempelvis Afghanistan, Belgien, Dubai, Finland, Færøerne, Gambia, Litauen, Sydamerika og Spanien. 


- Brugte lastbiler er en god forretning både for mig og mine kunder. Man får meget for pengene, når man køber brugt transportmateriel her i Danmark. Det er også gået op for købere inden og uden for EU’s grænser. For ekempel har jeg lige solgt en brugt kranbil til 600.000 kroner til en kunde fra Spanien. Fordelen er, at kunden modtager en gennemtestet vare, der kan tages i brug med det samme og holde i op til 12 år. Og der er mange penge at spare, for som ny koster den her kranbil tre en halv million, siger Cliff Hofman, der har sat sig grundigt ind i reglerne og lovgivningen på området for eksport af brugt transportmateriel.


Forretningen kører for Cliff Hofman, som har nemt ved at komme i kontakt med kunder på den anden side af jordkloden, da de med internettet blot er få klik væk. 


- Jeg har fået godt gang i eksportmarkedet via min hjemmeside og brugtvognsbaser som Mascus og Mobile.de, siger Cliff Hofman.


Cliff Hofman undrer sig ikke over, at kunderne fra udlandet gerne vil tage den lange vej til Greve for at købe en brugt lastbil.


- Jeg bruger altid tolk, når mine kunder ikke taler dansk, tysk eller engelsk, og så sørger jeg også for at skaffe mine kunder fra udlandet et godt sted at overnatte i Greve, og jeg henter dem i lufthavnen. Det gør, at de føler sig godt tilpas. Det med at skabe en god relation til kunderne ved at give dem noget ekstra udover kerneydelsen, tror jeg, er vigtigt for mit salg. For de er ikke vant til at få den behandling, og så kommer de jo tilbage igen en anden gang for at købe af mig, siger Cliff Hofman med et smil og tilføjer: 


- Blandt kunderne oplever jeg tillid til, at jeg kan skaffe en brugt lastbil til den helt rigtige pris på markedet: Det er enormt opløftende som selvstændig at opleve den tiltro, og den skal man selvfølgelig hele tiden gøre sig fortjent til. 



Cliff Hofman har tænkt sig at blive ved med at drive forretning i Greve Kommune, da han oplever, at kommunen gør meget for erhvervslivet og for nye iværksættere.
  











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst