Forsiden
      

Scania’s nye lastbil er et hit på Elmia

Torsdag 25. august 2016 kl: 12:56
Af: Mikael Friis

Scania’s nye lastbil er et hit på Elmia
Folk stod som sild i en tønde – eller rettere som sild i en sauna – da Scanias koncernchef Henrik Henriksson onsdag eftermiddag afslørede den nye Scania på Lastbil 2016-udstillingen på Elmia.

Allerede dagen efter Scanias verdensomspændende web-præsentation af sin nye lastbilgeneration kunne ivrige chauffører og vognmænd komme helt på vidunderet. På premieredagen for Lastbil 2016-udstillingen på Elmia i Jönköping gennemførte Scania endnu en præsentation med en halv snes af de nye modeller

Lad det være sagt med det samme - den nye Scania blev og er et kæmpe hit på Elmia. Selv om internettet straks efter web-lanceringen i Paris i tirsdags var oversvømmet med fotos og informationer om den nye Scania, virkede de nye lastbiler på Scania-standen som fluepapir allerede inden de blev afsløret. Interessen for at overvære afsløringen af de nye modeller var enorm, og knap havde den skarpe sol ramt de skinnende nye lastbiler, før interesserede besøgende sværmede omkring, på, under, over og inde i de nye lastbiler.


Transportnyhederne.dk’s udsendte var også med, og det var tydeligt, at de besøgende kunne lide, hvad de så. Der blev trykket på knapper, rykket i betjeningsgreb, åbnet kølergitre og smækket døre, så det var en lyst. På Scanias svenske hjemmebane blev der ikke ytret mange kritiske bemærkninger fra de besøgende, som transportnyhederne.dk snakkede med. Og der blev smilet og nikket anerkendende efter udløsningen af mange års venten på den nye Scania. 


Mange chauffører og vognmænd er konservative, når det gælder modelskifte på deres favoritlastbil. I løbet af de seneste 20 år - siden introduktionen af 4-serien i 1995-96 - har Scania kun faceliftet sit modelprogram få gange. Det var tydeligt, at den nye Scania straks faldt i god smag hos langt de fleste besøgende, der kom helt tæt på den nye model. Og på trods af, at førerhuset er splinternyt fra inderst til yderst uden genbrug af én eneste komponent, signalerer den nye model da også umiskendeligt Scania. Den nye Scania vil med garanti bevare sin status som favoritlastbil blandt nuværende Scania-fans og helt sikkert også få en masse nye fans.


På Scanias udendørsstand kunne de besøgende komme helt tæt på den nye Scania, som blev beundret og rost af langt de fleste.
 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst