Forsiden
      

Ny og let kran-serie er mere kompakt

Onsdag 5. oktober 2016 kl: 12:14
Af: Redaktionen

Kranproducenten Hiab har fornyet sine mellemstore stykgodskraner med 24 nye modeller, som blev lanceret i forbindelse med IAA-messen i Hannover sidst i september. I Danmark kan kranerne bestilles hos opbyggervirksomheden SAWO, som er importør og forhandler af Hiab med afdelinger i det meste af Danmark

Hiab’s nye produktstrategi er mere baseret på kundernes måde at arbejde på end på kapacitet og tonmeter. Hos kranproducenten  har man været særligt fokuserede på, at det nye program af mellemstore kraner kan tilbyde forskellige styresystemer, som støtter slutbrugeres daglige arbejde på den bedst mulige måde. De nye mellemstore HIAB-kraner fås med et komplet udvalg af manuelle styresystemer og fjernstyringssystemer, som giver operatøren frihed til at vælge et system, der svarer præcist til et aktuelle behov. 


Nem at montere, nem at servicere – plus mere nyttelast En fælles funktion for alle de nye modeller er den nemme og sikre montering på lastbilens chassis. Hele installationen er designet til den lavest mulige samlede vægt. 
De nye modeller er op til 300 kg lettere end de tidligere modeller, og det kan omregnes direkte til den samme mængde ekstra nyttelast. Vigtige dele og komponenter, der kræver regelmæssig opmærksomhed, er også let tilgængelige. Derudover er der tilføjet et eksternt display, der blandt andet viser tid til service, så de kan følge med i kranens cyklus. 


En af de nye Hiab-kraner er Hiab X-HiPro 232, der tilbyder høj effektivitet i 20 tonmeter-klassen. Den har det ensartede og præcise HiPro-styresystem, som er et meget avanceret fjernstyringssystem. Samtidig leveres den højeste kapacitet i forhold til størrelsen. 


HIAB X-HiPro modellerne giver ensartet drift og højere hastighed, hvilket igen øger produktiviteten. LSS (Load Stability System - Laststabiliseringssystem) giver sikker brug af kranen. Det dæmper automatisk hårde stop, der ellers kunne få lasten til at svinge. BDA (Boom Deployment Assistant - Udpakning- og parkeringshjælp) overvåger armens vinkel og position under udpakning og parkering og forhindrer operatøren i at foretage en bevægelse, der kan beskadige kranen. 


SAWO A/S forhandler ud over Hiab-kraner også Multilift kroghejs og Moffett medbringertrucks, Sawo wirehejs, Nopa påhængsvogne og -tippelad, Geesinknorba renovationsaggregater, Sunfab hydraulikpumper og motorer samt Nummi tip cylindre. 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst