Forsiden
      

MAN bygger nyt lastbil-center i Esbjerg

Mandag 17. oktober 2016 kl: 22:25
Af: Redaktionen

Administrerende direktør for MAN Truck & Bus i Danmark, Christian Barsøe trådte forleden spaden i jorden og tog det første stik til et nyt lastbil-center i Esbjerg. Den samlede investering forventes at blive omkring 30 millioner kroner. Det nye byggeri, der opføres på en 12.800 kvadratmeter stor grund på hjørnet af Guldborgsundvej og Kjersing Ringvej med kort afstand til motorvejen, skal efter planen stå klart i efteråret 2017

MAN bygger nyt lastbil-center i Esbjerg
Med byggeriet af det nye lastbilcenter, der får et bruttoareal på 2.200 kvadratmeter, vil MAN i Danmark sikre sin fortsatte vækst i Esbjerg med tilhørende opland. Lastbilcentret kommer til at huse et komplet og moderne værksted til reparation og opbygning samt reservedelslager og en salgsafdeling med indendørs udstillingsfaciliteter.


MAN har i dag et lastbil-center i Esbjerg, men byudviklingen gennem årene har medført mere bymæssig bebyggelse der, hvor det ligger. Derfor er den nuværende placering ikke længere optimal til at skulle have tung trafik af lastbiler kørende til og fra anlægget. Det vil derfor ikke give mening at skulle bruge penge på at opdatere det nuværende anlæg.


Ved at bygge det nye anlæg på hjørnet af Guldborgsundvej og Kjersing Ringvej med kort afstand til motorvejen, får MAN den bedste placering i området, med let tilgang for kunder, der befinder sig i området.


Esbjerg-anlægget bliver foregangsmodel for MAN-centre i Europa
Nogenlunde samtid med at byggeriet står færdigt i efteråret 2017, lancerer MAN sin helt nye varebil, MAN TGE. Derfor er MAN’s nye varebil taget med i betragtningen, da det nye lastbil-center skulle designes. Byggeriet kommer til at omfatte en indendørs udstilling og værkstedsfaciliteter, der er skræddersyet til også at håndtere varebiler, idet der bliver fem kombinerede last- og varebilsbaner med hurtige og lette tilkørselsforhold.


Fra MAN’s hovedsæde i München har man været så begejstret for denne bygningsmodel, at det bliver foregangsmodel for MAN’s nybyggerier i Europa - et forhold man hos MAN i Danmark er stolte af.


MAN’s Adm. Direktør Christian Barsøe er klar til at tage det første spadestik, flankeret af Klaus Pedersen, Byggeleder C.C.Contractor, (tv.) og Thomas Skousgaard, Indkøbsansvarlig hos MAN (th.) samt Poul Nielsen, Byggeleder C.C.Contractor (yderst th.)


Om MAN i Danmark 
MAN Truck & Bus Danmark A/S har, udover det kommende lastbil-center i Esbjerg, også lastbil-centre i Aalborg, Aarhus, Kolding, Padborg og Storkøbenhavn. Derudover har MAN et forhandlernet med placeringer i Danmarks større byer, der sikrer relativ kort afstand for lastbil-kunder i hele landet.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst