Forsiden
      

Iveco sælger sin forhandler i Vejle

Torsdag 10. november 2016 kl: 16:08
Af: Redaktionen

I.M. Jensen & Bache, der i dag er en af de private Iveco-forhandlere, overtager med virkning fra årsskiftet Iveco i Vejle, der hidtil har været ejet og drevet af Iveco North Europe & Baltics. I.M. Jensen & Bache kommer med overtagelsen af Iveco’s afdeling i Vejle til at dække Jylland fra Aarhus i nord til Padborg i syd

Iveco sælger sin forhandler i Vejle
Lars Beck (tv), administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, og Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.
Væksten fortsætter i I.M. Jensen & Bache-koncernen. Ikke blot den organiske, som kan aflæses direkte i regnskaberne, men også væksten i form af opkøb og overtagelser. Således overtager I.M. Jensen & Bache pr 1/1-2017 Ivecos mangeårige afdeling i Vejle, og dermed er ringen sluttet for både Iveco og for I.M. Jensen & Bache.


- Når man kigger op ad E45, manglede vi bare Vejle. Så for os er det et helt naturligt og strategisk meget rigtigt skridt, siger Michael Bache, der er administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache. 


- Det markerer også en milepæl i vores virksomheds udvikling, så vi nu kan koncentrere os om den organiske vækst, siger han videre.


I.M. Jensen & Bache-koncernen overtog i sommeren sidste år Iveco’s afdeling i Aarhus.


- Vi er blevet rigtig godt modtaget af kunderne i Aarhus efter overtagelsen. Samtidig har det været en gevinst for os at få Daily-segmentet ind som en del af vores forretning, ligesom vi med succes har kunnet tilføre Aarhus-afdelingen vores kompetencer inden for lastbilområdet, siger Michael Bache.


Sidste brik i Jylland
- Med I.M. Jensen & Baches overtagelse af afdelingen i Vejle er den sidste brik i Jylland faldet på plads i forhold til vores strategi om at understøtte og sikre et tæt samarbejde med et privatejet forhandlernet. Vi har nu et stærkt forhandlernet med solide, private forhandlere i Jylland, siger Lars Beck, der er administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics.


Med overtagelsen af Ivecos afdeling i Vejle har I.M. Jensen & Bache afdelinger i Padborg, Kolding, Esbjerg, Vejle og Aarhus.


Udnytte synergier
Ivecos Vejle-afdeling, der nu kommer til at hedde I.M. Jensen & Bache Vejle, har gennem mange år opbygget et godt renommé på grund af afdelingens høje tekniske niveau og gode kundeservice. Ancienniteten blandt medarbejderne er høj, og afdelingen har i mange år også fungeret som klargøringscenter for Ivecos Daily varebiler.


- Som i Aarhus er der tale om en veldrevet afdeling med mange, dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at byde velkommen i I.M. Jensen & Bache-koncernen, så vi sammen kan udnytte de synergier, det vil være med til at skabe. Som privat forhandler, og med Iveco’s støtte i ryggen, har vi rigtig gode muligheder for at sikre den høje fleksibilitet, som skal til for at holde kunderne godt kørende, siger Michael Bache.


Han peger på, at Vejle-afdelingen også fremover vil fungere som klargøringscenter for Iveco Daily.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst