Forsiden
      

Duften af dæk er lige noget for dækkvinden

Tirsdag 22. november 2016 kl: 12:55
Af: Redaktionen

Duften af dæk er lige noget for dækkvinden

Marianne Lykkebo er salgskonsulent for Euromaster Danmark. I dagligdagen møder hun både virksomhedsejere, direktører, indkøbere, driftsledere, værkstedsfolk og chauffører. Selvom Marianne Lykkebo tror, at der går endnu en generation, før man i branchen bliver vant til at se kvinder på lige fod med mænd, oplever hun stor respekt fra de mennesker, hun møder på sin vej

Duften af dæk er lige noget for dækkvinden
- For 5-6 år siden kunne det godt overraske, når jeg stod over for kunderne, men jeg føler, at fordommene er minimeret og at jeg i dag accepteres fuldt ud for mine kompetencer. Mit køn er ikke vigtigt for min succes i jobbet - det er derimod min professionalisme og troværdighed og min forståelse for kundens forretning, siger hun.


- Jeg har altid været bedre til at køre traktor og klatre i træer end at danse og gå i kjole, siger Marianne Lykkebo med et smil som svar på spørgsmålet, om hvad der fik hende til at vælge dæk- og autoservicebranchen.


Marianne Lykkebo er 31 år og sælger for Euromaster med Fyn og Østjylland som ansvarsområde. Hendes hverdag er fyldt med kundemøder, udregninger, beregninger, analyser, smil og salg. Salg er det, der definerer hendes jobbeskrivelse, men for Marianne Lykkebo er begrebet salg blot en kode for at hjælpe kunderne med at finde de bedste løsninger til netop deres behov.


Euromaster er en af Europas førende virksomheder inden for dæk og autoservice. Selv om det ikke er voldsomt populært at betegne noget som enten en kvindeverden eller en mandeverden, vil dæk og autoservicebranchen for de fleste nok alligevel bringe associationer til et miljø med flest mænd. Marianne Lykkebo har trodset konventionerne og har med over ti år i branchen stor viden om produkterne, mulighederne og alternativerne. Hendes mange års erfaring gør hende til en kvalificeret rådgiver, når hun er ude blandt kunder, som gerne vil have fakta på bordet i forhold til brændstofforbrug, CO2-udslip, breakdown og levetid, og for Marianne Lykkebo er det særligt tilfredsstillende, når hun får åbnet kundernes øjne for muligheder, de aldrig selv havde overvejet.


Marianne Lykkebo startede hos Euromaster i 2006. Med otte års erfaring som henholdsvis kundemodtager og førstemand på fire forskellige af Euromasters centre tiltrådte hun i starten af 2016 stillingen som salgskonsulent. Hun har med sine godt ti år hos Euromaster opbygget en unik viden om den praktiske del af arbejdet i branchen, hvilket giver hende mulighed for at få øje på og skabe nogle smidige løsninger.


Marianne Lykkebo er gift og har sammen med sin mand drenge på henholdsvis halvandet og fire år. Marianne Lykkebo kan ikke helt undslå sig for at koble arbejdet sammen med familien, når lejligheden byder sig. Hvis der et arrangement eller en messe, der har hendes interesse, tager hun familien med, og drengene elsker at se på ”store biler” og traktorer og jubler, når de får lov at komme helt tæt på. 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst