Forsiden
      

Dansk transportkoncern køber 3.000 trailere

Torsdag 9. februar 2017 kl: 11:54
Af: Redaktionen

Den internationale transportkoncern DSV, der har hovedsæde i Danmark og datterselskaber i en række europæiske lande, har afgivet en ordre på 3.000 trailere ti tyske Schmitz Cargobull. De mange trailere skal leveres over de kommende to år

Den første trailer i den nye ordre - en tre-akslet gardintrailer - blev overleveret mandag i denne uge til Søren Lund og Flemming Steiness fra DSV Road Holding NV, da de besøgte Schmitz cargobul’s fabrik i Altenberge.

Josef Warmeling, Head of IKAM Schmitz Cargobull AG, Søren Lund, Director Equipment DSV Road Holding NV, Boris Billich, Member of the Board Schmitz Cargobull AG, Flemming Steiness, Deputy Equipment Manager DSV Road Holding NV, Gregor Rein, Managing Director Schmitz Cargobull Danmark A/S.




De 3.000 trailere vil både være almindelige trailere og mega-trailere med gardin-opbygning, så de let kan læsses ind af siden. Efter ønske fra DSV bliver trailerne leveret med Ultra-Seal dæk-forsegler og Westlake tyres. Ultra-Seal dæk-forsegleren forebygger tryktab i dækkene, da den gør dem selvforseglende, så de vil kunne holde lufttrykket og dermed forlænge dækkenes levetid og reducere den tilkoblede trækkers brændstofforbrug.


Ifølge Flemming Steiness betyder Ultra-Seal-forseglingen, at punkteringer vil høre fortiden til, da det er en “lappe-løsning”, der varer hele dækkets levetid. 


- Praktiske test hos DSV har vist imponerende resultater, som har gjort det let at vælge at fylde dækkene på alle DSV-trailere med Ultra-Seal. Samtidig har vi ønsket af få monteret Westlake-dæk på trailerne, da vi mener, at de giver mest værdi for pengene, siger Flemming Steiness.


DSV har tidligere afgivet store ordre på trailere hos Schmitz Cargobull. Den forrige ordre var også på 3.000 trailere og blev afgivet i begyndelsen af 2015 med løbende levering. Den nye ordre en en opfølgning af ordren i 2015.


DSV har en trailer-flåde på omkring 10.000 kørende i Europa.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst