Klik venligst

  
Forsiden
      

Vognmand i Himmerland har fået flere nye Norges-biler

Onsdag 16. august 2017 kl: 14:54
Share  


Af: Redaktionen

Markedschef Jens Holger Pedersen fra Stiholt A/S, der er Scania-forhandler i Nordjylland, har leveret to nye tre-akslede Scania’er bygget til Norges-kørsel til vognmandsforretningen Finn Nielsen & Søn i Hvornum ved Hobro

Vognmand i Himmerland har fået flere nye Norges-biler
Der er tale om to Scania R 500 6x2, der har en seks-cylindret 13-liters rækkemotor med et maksimalt drejningsmoment på 2.550 Nm bag frontgitteret. Gearkassen har integreret retarder og fuldautomatisk Opticruise-gearskiftesystem.


Bilerne er fabriksopbyggede med ca. 1.200 liter brændstoftanke, luftforskydelig Jost-skammel, 230 Ah-batterier bagest i chassiset og originale sideskørter. Stiholt har yderligere suppleret opbygningen med komplet alu-dørk, 24-volt Nato-stik til lift på tilkoblede trailere, snekæde-holdere, arbejdslys med mere. Førerhusene og chassis’erne er fabrikslakeret, mens Nordjysk Autolakering i Sæby har stået for lakering af opbygningen og Mido Skilte i Støvring har stået for skrift og dekorering.


I tråd med firmapolitikken er bilerne udstyret med en del komfort- og sikkerhedsudstyr. Komfortudstyret omfatter blandt andet komplet læderpakke med sort læder på rat, sæder, dørsider og gulv, 7-tommer infotainment-system med navigation og 800/1.000 millimeter bred underkøje med springmadras, 24/220 volt omformer, stort oliefyr og automatisk klimaanlæg med integreret Aircooler. Sikkerhedsudstyret omfatter blandt andet ACC (afstandsradar), ESP (elektronisk stabilitetsprogram) samt forlygter, fjernprojektører, sidemarkerings- og baglygter af LED-type.


Finn Nielsen & Søn råder over 15 lastbiler - heraf er omkring to tredjedele Scania’er. Vognmandsforretningens hovedbeskæftigelse er kørsel til og fra Norge.
 
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DAF har fået titlen som Truck of the Year
- Hedensted-vognmand tager effektivt fat med ny kran med flyjib
- Vognmand på Fyn har fået nye gardintrailere
- Varebilen har en kran bagi
- - Den kunne da godt være en bil for mig
- Tesla har løftet sløret for sin elektriske lastbil
- Den blå DAF skal kører for en krævende kunde
- Servicecenter siger tak for besøget
- Østjysk vognmand daffer derudad med 530 heste
- Citytraileren skal køre på landet
- Lastbilkoncern satser på flydende gas
- Letvægtstraileren kan rumme 23,5 kubikmeter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst