Klik venligst

  
Forsiden
      

Knap 5.000 besøgte transportmesse i Greve

Mandag 4. september 2017 kl: 10:31
Share  


Af: Redaktionen

Knap 5.000 besøgte transportmesse i Greve

Transport Øst i Greve kunne før messen åbnede lørdag melde om alt udsolgt med hensyn til standpladser på messearealet, der i år rummede 57 udstillere.Da messen lukkede søndag, havde 4.951 gæster lagt vejen forbi


Knap 5.000 besøgte transportmesse i Greve
Den niende udgave af Transport Øst, der oprindeliget blev skabt af Lastbil Magasinet og i dag arrangeres af Danske Transport Medier, der omfatter Lastbil Magasinet, Danmarks Transport-Tidende og Traninform, blev dermed den bedst besøgte udgave hidtil. Over udstillingens to dage møde chauffører, vognmænd og andre branchefolk hinanden til en fagsnak, dækspark og nogle gode handler hist og her.


- Det har været en forrygende weekend. Det har været den bedste, vi har oplevet i de år, vi har afholdt messen, så det er selvfølgelig meget glædeligt, siger Jeanette Routhe, der er direktør i Danske Transport Medier.


- Målet med Transport Øst har hele tiden været at skabe et uformelt, årligt mødested for transportbranchen øst for Storebælt, og det er lykkedes. Det skyldes først og fremmest den opbakning, vi har fået fra trofaste udstillere og publikum, så det er vi taknemmelige for, og vi ser frem til fortsat at afholde og udvikle Transport Øst i de kommende år, siger Jeanette Routhe.


Greve Kommune var igen i år en aktiv medspiller i afholdelsen af Transport Øst. Borgmester Pernille Beckmann åbnede udstillingen lørdag formiddag og glæder sig over transportens centrale rolle.


- Vi er utrolig glade for og stolte af, at Sjællands største transportmesse afholdes i Greve. Det er med til at cementere Greves position som et centralt knudepunkt for transportbranchen. Vi glæder os også over, at der i alle årene har været stor opbakning til Transport Øst. Og så er vi ikke mindst utrolig glade for, at vi i Greve har oplevet en stor fremgang for branchen gennem de sidste mange år, og det er jeg fantastisk stolt over, sagde Pernille Beckmann.


Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DAF har fået titlen som Truck of the Year
- Hedensted-vognmand tager effektivt fat med ny kran med flyjib
- Vognmand på Fyn har fået nye gardintrailere
- Varebilen har en kran bagi
- - Den kunne da godt være en bil for mig
- Tesla har løftet sløret for sin elektriske lastbil
- Den blå DAF skal kører for en krævende kunde
- Servicecenter siger tak for besøget
- Østjysk vognmand daffer derudad med 530 heste
- Citytraileren skal køre på landet
- Lastbilkoncern satser på flydende gas
- Letvægtstraileren kan rumme 23,5 kubikmeter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst