Forsiden
      

Lastbilsælgere går sammen om at sælge brugte lastbiler

Tirsdag 3. oktober 2017 kl: 10:26
Af: Jesper Christensen

Euro Nor A/S i Padborg og Intertruck Dealing ApS i Lemvig er gået ind i et samarbejde på markedet for brugte lastbiler. Euro Nor ApS, der ind til nu har haft fokus på eksportmarkedet for brugte lastbiler og transportmateriel, har overtaget 60 procent af Lemvig-virksomheden Intertruck Dealing, der har fokus på detailsalg af brugte lastbiler i Danmark

Lastbilsælgere går sammen om at sælge brugte lastbiler
Med aftalen kombinerer de to virksomheder Euro Nor ApS’ stærke markedsposition på eksportområdet med Intertruck Dealings kompetencer indenfor salg til danske slutbrugere.


Euro Nor A/S er i forvejen en af de tre-fire største handelsvirksomheder indenfor køb og salg af brugte lastbiler i Danmark. Firmaet sælger mellem 600 og 700 lastbiler årligt og har eksporteret lastbiler til 61 forskellige lande.


- Jeg vil tro, at 90 procent af salget sidste år gik til eksport. I år er det nok omkring 80 procent, siger Kenneth Nielsen til transportnyhederne.dk.


Han forklarer, at dialogen med Thomas Birch Jensen fra Intertruck Dealing ApS i Lemvig opstod ved lidt af en tilfældighed. Thomas Birch Jensen havde en dansk kunde, der havde brug for en bil, som Euro Nor ApS havde stående. Da den blev leveret fra Padborg, fik Euro Nor ApS to biler med fra Lemvig, som Padborgvirksomheden så skulle forsøge at sælge på eksportmarkedet.


Kenneth Nielsen forklarer, at det lykkedes for Euro Nor ApS at sælge de to biler til en god pris - nok mere end Thomas Birch Jensen fra Intertruck Dealing ApS havde håbet på - og så var der basis for både dialog og samarbejde.


Dialogen har nu resulteret i, at de to parter kombinerer Euro Nor ApS markedsposition på eksportområdet med Intertruck Dealings kompetencer indenfor salg til danske slutbrugere.


Kenneth Nielsen siger videre, at de to virksomheder som udgangspunkt skal køre videre, som hidtil.


- Begge forretninger skal køre videre. Og så skal vi se på, hvordan vi kan hjælpe hinanden og knytte de to forretninger bedre sammen, siger han og peger på, at de to firmaer fremover kan betjene både de udenlandske og de danske kunder i et marked, hvor der til stadighed stilles større krav til sammenhængen mellem pris og kvalitet. 


Intertruck Dealing ApS blev etableret i 1982 med fokus på service til detailkunder i Danmark. Firmaet fortsætter under ledelse af Thomas Birch Jensen. Han ser frem til det strategiske samarbejde, der i sidste ende vil komme både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere til gavn.


- Vi ser en verden i stadig forandring og vil med dette tiltag konsolidere os i et konkurrencepræget marked, hvor vi sammen bedre kan betjene hele markedet både på opkøbs- og salgssiden, siger Thomas Birch Jensen.


Et godt match
Euro Nor A/S, der blev etableret i 2009, har opnået en ikke ubetydelig markedsposition indenfor køb og salg af brugte lastvogne. 
- Firmaet drives dygtigt af de tre indehavere, siger Thomas Birch Jensen.  


Ejerkredsen bag Euro Nor A/S vil fortsat være Lars Iversen, Kenneth Nielsen og Jan Løw-Larsen.


- Vi tror på, at vi er et godt match. Intertruck Dealing ApS har fokus på service til detailkunderne i Danmark og er i vores øjne de bedste til at håndtere detaillastbiler med et gennemtestet kontrolsystem, som firmaet selv har bygget op, siger direktør Jan Løw-Larsen fra Euro Nor ApS.


Intertruck Dealing ApS, der fortsat vil blive ledet af Thomas Birch Jensen, beskæftiger tre mand på værkstedet i Lemvig.














Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst