Forsiden
      

Hos lastbilsælgeren i Brande er en aftale er en aftale

Torsdag 25. januar 2018 kl: 16:53
Af: Redaktionen

Hos lastbilsælgeren i Brande er en aftale er en aftale

Vognmandsfirmaet Aarup & Axelsen i Horsens har fået leveret to nye tre-akslede Mercedes-Benz Actros 2551-trækkere af Ejner Hessel i Brande. Der er desuden én mere på vej, og det er der en ganske bestemt grund til. Vognmand Kim Aarup sætter nemlig pris på den gode behandling, han får hos Ejner Hessel, og så gør det jo heller ikke noget, at Actros’erne er nogle af de mest brændstoføkonomiske og driftssikre lastbiler på markedet


Hos lastbilsælgeren i Brande er en aftale er en aftale
- Vi har købt de nye Actros’er af salgskonsulent Jørgen Benthin hos Ejner Hessel i Brande. Med ham er en aftale en aftale - på den gode måde. Det sætter vi stor pris på, siger de to indehavere af virksomheden, Kim Aarup og Jan Axelsen.


De roser desuden Ejner Hessel for fleksibilitet og lydhørhed både i forbindelse med indkøb af lastbilerne og på værkstedet, hvis der en sjælden gang opstår tekniske problemer.


- Halvdelen af vores 17 lastbiler er Mercedes-Benz. Vi har meget få tekniske problemer med dem, men hvis det alligevel sker, løser Hessel dem hurtigt for os. Det gælder ikke kun i Brande, men også på Hessel’s andre lastbilværksteder rundt omkring i Danmark, siger Kim Aarup og tilføjer:


- Det kunne nogle af de andre lastbilleverandører forresten lære meget af.


De to nye Actros 2551 er specificeret som twin-steer trækkere med Gigaspace førerhus, luftforskydelig skammel og alu-dørk. I  førerhus, der har helt fladt gulv og ståhøjde på 213 cm kan chaufførerne blandt andet glæde sig over et righoldigt komfortudstyr som lædersæder, Apple Carplay, multimedie-radio med touchskærm og stort oliefyr.


Trafiksikkerhed i top
Også trafiksikkerheden er i top med Mercedes-Benz’ sikkerhedssystem Active Brake Assist 4, der sørger for fuld nødbremsefunktion ved forhindringer, herunder også for andre trafikanter inklusive fodgængere og cyklister. De nye biler er også udrustet med sporassistent, afstandsradar, elektronisk regulerede skivebremser mm. Aarup & Axelsen har desuden valgt at specificere de nye biler med 510 hk motor.


- Lige som resten af vores vognpark skal de nye biler køre med dagligvarer over hele Danmark for de fleste store butikskæder. Ofte kører de ”kun” med 35-40 ton vogntogsvægt, og så kan 510 hk virke som en overdrivelse. Dog indgår de også i modulvogntog på op til 60 ton, og der oplever vi, at de kraftigere motorer faktisk har den bedste brændstoføkonomi, siger Kim Aarup.


Vognmandsfirmaet Aarup & Axelsen tegner normalt serviceaftaler på sine lastbiler, men med de to nye Actros’er, har de gjort en undtagelse.


- Bilerne kører 120-130.000 kilometer om året, og vi vil selvfølgelig stadig komme på Hessel’s værksteder for at få den gode service. Nu prøver vi uden serviceaftale, så vi har noget at sammenligne med, når vi skal købe nye biler i fremtiden. Og når den tid kommer, vil vi helt sikkert handle med Jørgen Benthin og Ejner Hessel igen, siger de to vognmænd.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst