Forsiden
      

Entreprenør i Vendsyssel har fået en af de sidste 5’ere

Mandag 30. juli 2018 kl: 08:08
Af: Redaktionen

Entreprenør i Vendsyssel har fået en af de sidste 5’ere

Selv om solen bager og strandene lokker, er er nogen, der hele tiden holde samfundets hjul i gang. Blandt dem er Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S i Hjørring, der har sendt en ny fire-akslet Scania R 520 LB8x4 ud at køre på de nordjyske veje leveret af Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen


Entreprenør i Vendsyssel har fået en af de sidste 5’ere
Den nye Scania er en af de sidste fra Scanias klassiske ”5-serie”, som Stiholt leverer, inden ”Next Generation Scania” tager helt over. Bilen er opbygget med Palfinger PK34.002SH-kran med seks hydrauliske udskud monteret af Stiholt i Hjørring samt Sawo CLS326-S-3W wirehejs med 20 tons ophalerkapacitet og 22 tons tipkapacitet monteret af Sawo i Nørresundby. Hejset er beregnet til seks-meter containere, og opbygningen omfatter derudover udskydelig bagkofanger samt VBG træktøj til kørsel med påhængsvogn eller kærre.


Vennelyst er en stor ingeniør- og entreprenørforretning i Hjørring med ca. 250 medarbejdere. Virksomheden råder over 12 egne lastbiler til kran-, container- og slamsugeropgaver. Den nye bil, der erstatter en fire-akslet Scania R 500 LB8x4 med godt ti år på bagen, skal blandt andet beskæftiges med kørsel for trælasthandlere, almindelige containertømninger samt intern transport af Vennelysts eget materiel.


Chauffør på bilen er Jacob Jensen, der har fået lov at sætte sit præg både på indretning af førerhuset samt opbygning. Han har blandt andet valgt sort læderindtræk samt klassisk rød ”busplys” i hvileafdelingen bag sæderne i CR16-førerhuset, hvor han kan tage sig en slapper på den integrerede hvilebriks. Han har også fået opbygget bilen med en masse praktiske detaljer, som gør arbejdsdagen nemmere.


Af hensyn til driftssikkerheden og økonomien på den lange bane har Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S valgt at tegne en otte-årig serviceaftale på den nye Scania R 520 inklusiv udvidet reklamationsret på drivlinen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år
- Lysende elektrisk lastbil skal give genklang
- Vognmand fra Kalundborg fik opbygget ny trækker i Jylland
- Transportvirksomhed på Vestsjælland tager læsset med ny fire-akslet tiptrailer med Hardox-lad
- Tysk lastbilproducent sender 200 lastbiler med brintforbrændingsmotorer ud på vejene

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst