Forsiden
      

Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler

Torsdag 20. september 2018 kl: 15:35
Share  


Af: Redaktionen

På Europas største messe for erhvervskøretøjer, IAA 2018, der åbnede torsdag, kan besøgende blandt den lange række af udstillere, blandt andet finde Sortimo International, der levere indretningsløsniger til eksempel varebiler og kassevogne. Som noget nyt kan Sortimo præsentere et digitalt univers, som bringer virksomheden endnu tættere på sine kunder

Sortimo præsenterer digitalt univers ved messe for erhvervsbiler
Sortimos stand på IAA 2018.
Den tyske virksomhed, Sortimo, der er Europas førende leverandør af varebilindretning, har udviklet en banebrydende ny platform til sine kunder - mySortimo. Den nye platform præsenteres for første gang ved Europas største messe for erhvervskøretøjer, IAA 2018 i Hannover. Platformen er en ny digital markedsplads, hvor Sortimo kan videreudvikle den daglige dialog og det professionelle samspil med virksomhedens kunder og tilbyde kunderne løsninger, som dækker endnu flere områder. Formålet er at øge produktiviteten. 


Der er tale om et produkt og servicetiltag, som både medtager innovative og nytænkende services til håndværkere og teknikkere i alle størrelser og bringer maksimal kundeforståelse i centrum. Sortimo har sat sine kunders processer og arbejdsrutiner i fokus, så kun de mest moderne metoder og teknikker bliver brugt. Håndværkere, industri og logistikvirksomheder kan altså med andre ord se frem til at få præsenteret et digitalt univers, hvor de fremadrettet kan finde personlige og simple løsninger og tilbud på den perfekte arbejdsplads.
 

- Sortimo har været drivkraft og trendsætter på markedet i mange år. Med denne udvikling sætter vi kunden i fokus og skaber derved en konkret, skræddersyet og ægte værdiskabende løsning for kunderne, siger Reinhold Braun fra Sortimo International GmbH.
 

På den 600 kvadratmeter store messestand bliver årets tema markedspladsen mySortimo, som optimerer hverdagen for Sortimos kunder og giver alle kunder en 100 procent skræddersyet oplevelse af en komplet ”all in one” løsning til varebiler med kun én kontaktflade. Sortimos kunder vil for fremtiden både kunne nyde godt af bilindretning samt muligheden for at dække alle behov ét sted - det gælder eksempelvis dekoration af bilen med online konfiguratoren mySortimo graphics.
 

Det nye digitale univers og mySortimo on-site kan opleves på Sortimo’s stand i Hal 13 på IAA 2018, som åbnede torsdag i denne uge og fortsætter til og med torsdag i næste uge.Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Hasselager-vognmand skubber på læsset
- Iveco tager tre ud af ti
- Iveco’s nye Key Account Manager tager sig af det mellemtunge og det tunge
- Trækkeren hos Nørhalne-vognmand skal klare de fleste opgaver
- Scania tog september med 90 flere end nummer to
- Lastbilbestanden er vokset med 274
- Opbygger fortæller om vognmandens nye vogntog
- Villaby-vognmand vider sin vognpark ud
- Vognmand i Hundested har fået en ny lastbil med skovkran
- Lastbilerne kørte frem i september
- Forsvaret har efter fem års forberedelser fået de første nye lastbiler
- Vognmand fra Køge har fået nyt kærre-træk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst