Forsiden
      

Ny containerbil skal operere i Storkøbenhavn

Mandag 24. september 2018 kl: 12:17
Share  


Af: Redaktionen

Entreprenørvirksomheden G. Tscherning i Hedehusende mellem Roskildenhavn har fået leveret en ny tre-akslet Scania G 410 6X2*4 opbygget med et Joab-kroghejs. Bilen er opbygget med fokus på de opgaver, som virksomheden løser rundt omkring på byggepladser i Storkøbenhavn

Ny containerbil skal operere i Storkøbenhavn
Tscherning’s nye containerbil er bygget på et meget kort chassis, da den skal være nem at manøvrere med i byerne og på byggepladserne i og omkring København. Bilen, der er opbygget hos HMF i Roskilde, er udstyret med et JOAB-kroghejs af typen L20A med vippetårn, komplet forsmæk med tank og monteret ventil, så der spares så meget plads på chassiset som muligt. Kroghejset er radiostyret, så chaufføren kan styre hejset via en fjernbetjening med joystick.


Opbygningen består derudover af ekstra frie funktioner til hydraulisk udskydelig kofanger, luftudtag for automatisk bagsmæk og værktøjskasser.


BL Lakering i Ringsted har stået for lakering af bilen i Tscherning’s grønne nuancer. Tschernings grundlægger Georg Tscherning - også kendt som Dr. Hug - bliver også hyldet på bilen med fire små portrætter.


For at undgå unødige driftstop og udgifter har Tscherning tilkøbt en skræddersyet serviceaftale, så lastbilen fremover bliver indkaldt til service på baggrund af kørselsmønster og de driftsdata, som lastbilen sender fra den indbyggede Communicator-boks. 
Tscherning har også tilkøbt Scania’s udvidede drivline-reklamationsret, som gælder i seks år. Det er servicesælger Jakob Klarskov, der har stået for salg af serviceaftale.

Det er Scania i Ishøj, der har stået for klargøring, og Scanias salgschef John Schultz, der også har stået for salget af bilen - og overdragede den specialopbyggede containerbil.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mercedes-Benz tager Actros med til Danmark uden spejle
- Chaufføren får den nye af sin vognmansbror
- Iværksætter kører Fra Løvens Hule til transportmessen i Herning
- MAN er i stødet på transportmessen i Herning
- Nordjysk sælger solgte lastbil fra Grønland
- MAN i Malmö får ny mand
- Vognmand vil gerne betale lidt mere for kvalitet og sikkerhed
- Sjællandsk vognmand kan nå nye højder
- Danmarks dygtigste chauffører hædres på transportmesse
- Den nye Scania er slet ikke så ringe endda
- Transportmessens mand runder et hjørne
- MAN Nordjylland A/S får ny ledelse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst