Forsiden
      

REA Erhvervsbiler overtager Iveco-forhandling på Sjælland

Fredag 28. september 2018 kl: 11:03
Share  


Af: Redaktionen

REA Erhvervsbiler overtager Iveco-forhandling på Sjælland
Fra venstre Håkan Jönsson, direktør for Iveco North Europe & Baltics sammen med Gert Hansen, Peter Hansen og Jan Nørskov Pedersen fra REA Erhvervsbiler A/S.

Ringsted Erhvervs Auto overtager med virkning fra mandag 1. oktober aktiviteterne i Nyscan Biler og samler alle Iveco-aktiviteter i selskabet, REA Erhvervsbiler A/S. Administrerende direktør i REA Erhvervsbiler bliver mangeårig direktør i Ringsted Erhvervs Auto, Gert Hansen, der sætter sig for bordenden med 42 års Iveco-erfaring

REA Erhvervsbiler bliver dermed autoriseret forhandler af Iveco’s fulde programmet med afdelinger på hele Sjælland - i Roskilde, Glostrup, Næstved og Slagelse. Samtidig flytter Ringsted Erhvervs Auto’s hidtidige afdeling i Ringsted til Roskilde, som bliver det fremtidige omdrejningspunkt for Iveco-aktiviteterne.


- Afdelingen i Roskilde ligger centralt placeret tæt på Holbæk-motorvejen og er trafikalt smidigere for vores kunder at komme til. For os er det et væsentligt parameter i en verden, hvor hurtighed er afgørende og trængsel en del af dagligdagen. Samtidig er vi i den fordelagtige situation, at samtlige medarbejdere fra Ringsted-afdelingen flytter med til Roskilde, hvilket betyder, at vi helt fra starten kan sætte et stærkt hold med 20-30 års Iveco-erfaring, siger Gert Hansen.


Værkstedschef i Roskilde-afdelingen bliver Peter Hansen, der sammen med nuværende værkstedsleder Kasper Hansen skal styre afdelingen i Roskilde.


- Peter Hansen er en nøglemedarbejder, som har spillet en stor rolle i opbygningen af Ringsted Erhvervs Autos succes, og som ikke mindst har været med til at sætte det stærke hold af medarbejdere, der nu skal løfte opgaven i Roskilde, påpeger Gert Hansen.


Salgsdirektør i REA Erhvervsbiler bliver Jan Nørskov Pedersen, der som tidligere salgs- og marketingdirektør i Iveco Danmark har et solidt kendskab til Iveco’s produkter.


Et bredt sortiment
Når REA Erhvervsbiler slår dørene op, er det stadig med Ivecos brede udbud af vare- og lastbiler. Heriblandt er ’International Van of the Year 2018’ og ’Årets Varebil i Danmark 2018’,  Iveco Daily Blue Power, som er en række bæredygtige og effektive løsninger til brug i byer. Den nye on- og offroad lastbil - Iveco Stralis X-Way - der kombinerer det bedste af Iveco’s brændstofeffektivitet og sikkerhedsteknologier fra landevejskøretøjerne med offroad robusthed fra de mest slidstærke versioner - er også på programmet med segmentets højeste nyttelast.


Høj kvalitet på hele Sjælland
- Vi er ualmindeligt tilfredse med, at størstedelen af Iveco’s aktiviteter på Sjælland nu samles hos REA Erhvervsbiler og dermed cementerer Iveco’s position på Sjælland. Med Ringsted Erhvervs Auto, der blev årets  Iveco-forhandler i 2018, som ejer, er der tale om et særdeles solidt selskab. Vi er ikke i tvivl om, at den erfarne ejerkreds og ledelse sammen med et stærkt hold af erfarne medarbejdere fremover vil sikre vores kunder på Sjælland en service af højeste kvalitet, siger Håkan Jönsson, der er Business Director, Iveco North Europe & Baltics.Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Varevogn er produceret i 20.000 eksemplarer og er i stødet til flere
- Kranmand siger farvel efter 23 år
- Renovationsbilen er elektrisk og anden generation
- Kildebrønde-vognmand er også til franske pikanterier
- Sønderjysk entreprenør har fået ny bil med hejs
- Vognmand fra Undløse har ikke undladt noget til tilfældighederne
- Østsjællands vognmand har fået ny opbygning
- Vognmand i Nyborg har fået ny seng
- Den intelligente tachograf skal installeres i nyindregistrerede køretøjer
- Mercedes tager førstepladsen blandt de lette
- Vognmand i Jyllinge har fået ny Volvo
- Turbocompound-system øger momentet og mindsker brændstofforbruget

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst