Forsiden
      

Vognmand fra Undløse har fået en uundværlig bil med hejs

Onsdag 21. november 2018 kl: 10:58
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand fra Undløse har fået en uundværlig bil med hejs

Vognmand Per Andersen i Undløse i Nordvestsjælland har fået leveret en ny fire-akslet Scania S 650 8X4*4 opbygget med et Joab L24 kroghejs. Det er vognmandens søn, Thomas Andersen, der får fornøjelsen af at køre i nye Scania, som han får i anledning af sin 30 års fødselsdagsgave.


Vognmand fra Undløse har fået en uundværlig bil med hejs
Den nye Scania er en konceptbil, hvilket betyder, at den er færdigopbygget med kroghejsudrustning på Joab-fabrikken i Göteborg. Samarbejdet mellem Scania og Joab betyder, at Scania kan tilbyde vognmænd med behov for kroghejs en løsning med faste specifikationer, fast pris og hurtig levering, da opbyggertiden ligger er fire uger inklusive komplet lakering i de farver, som kunden har ønsket.


Indendørs i det store S-førerhus med normal taghøjde og sovekabine er der blandt andet Scania’ V8-læderpakke, Premium-stole, 7-tommer skærm med navigation og DAB radio samt LED lyspakke. Derudover er bilen udstyret med sikkerhedssystemerne AEB, LDW og ACC.


Den nye 650’er er færdigopbygget og klargjort af Scania’s opbyggerafdeling i Ishøj, der blandt andet har monteret komplet aluminiumsafdækning med lukning af førerhusophæng, arbejdslys og blitzblink på fronten, taget og bag førerhuset, tryklufthorn, lysskilt og LED-fjernlygter.


Det er Auma Autolakering i Frederikssund, der har stået for lakeringen af bilen i de karakteristiske røde-hvide firmafarver - og for at fuldføre bilens look, er instrumentbord og dørsider også lakeret røde. FL Buur Design i Vrå har stået for førerhusindretningen med knappolstring og busplys i klassisk stil.


Per Andersen har tilvalgt en Scania service- og reparationsaftale baseret på Scania’s kundetilpassede service-koncept. Aftalen kører de næste fem år. Med en skræddersyet service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter et fast antal km. Bilen er finansieret hos Scania’s eget finansieringsselskab, Scania Finans.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- Slamsugeren ruller ud på tre-akslet Volvo-chassis
- Pacton har leveret den første 32 tons XL-godkendte gardinsættevogn
- To forskellige distributionsbiler ligger tæt
- Holstebro-vognmand har gardiner for køkkenerne
- Fynsk vognmand med speciale i store emner DAF’er derudad
- Vognmand på Falster ruller ud med sand-grus-sten i ny Volvo FH
- Antallet af nye lastbiler er stigende
- DAF’en er leveret med den første HMF 9520-kran
- 50-årig DAF forlyster sig på de hollandske veje
- Aars-vognmand ruller ud i en ny tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får nyt MAN-skab

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst