Forsiden
      

Lastbil-succes fører til salg af virksomhed

Mandag 26. november 2018 kl: 12:26
Share  


Af: Redaktionen

Vognmandsvirksomheden Kudsk & Nissum, der har fokus på transport af grus, sand og sten i det sydlige Jylland - og opbygninger af lastbiler og påhængsvogne med mere - sælger efter knap tre år sin Kolding-afdeling til den daglige leder, Henrik Conradsen


Lastbil-succes fører til salg af virksomhed
Morten Kudsk, Kudsk & Nissum A/S (til venstre) stikker på poten med Henrik Conradsen, som er ny indehaver af Kudsk & Nissum’s Kolding-afdeling, der skifter navn til Truck Center Kolding.
- Som det selvstændige datterselskab Kudsk & Nissum Kolding har udviklet sig, har Henrik Conradsen fået nye visioner. Vi tre i Vojens kan ikke lægge vores energi to steder. Derfor overtager Henrik Conradsen nu firmaet i Kolding med reparation og service af alle typer lastbiler. Det frigiver tid til, at vi i Vojens kan koncentrere os om at udvikle Kudsk & Nissum med både reparationer og opbygning af lastbiler samt de øvrige aktiviteter med vognmandsforretning og transportfirma, siger driftsleder og medindehaver Morten Kudsk.


For små tre år siden etablerede Kudsk & Nissum A/S sig med afdelingen i Kolding, hvor Henrik Conradsen blev daglig leder og satte et tempo, som de tre indehavere, John Nissum samt far og søn, Jørn og Morten Kudsk, ikke havde forestillet sig.


Henrik Conradsen, der er 27-årige, markerer overtagelsen af Kudsk & Nissum Kolding ApS ved blandt andet at ændre firmaets navn til Truck Center Kolding. Han har været med i virksomheden på Vejlevej i Kolding næsten fra starten og har i øvrigt på det nærmeste lastbilolie i blodet.


- Familien havde vognmandsforretning i Rødding i 42 år. Selv kom jeg i lære som lastbilmekaniker hos Carsten Noer Service i Toftlund i 2008. Siden var jeg mekaniker hos en vognmand i Rødding, siger den nyslåede virksomhedsejer.


Et særdeles højt aktivitetsniveau er kendetegnende for Henrik Conradsen, som har været vant til at have tre-fire job samtidig. Blandt andet har han ”hjulpet med at skrue” hjemme i vognmandsfirmaet, kørt for Dansk Autohjælp, fremstillet og monteret alu-facader. Men også haft tid til at stifte familie med kæreste og to børn.


- Efter at jeg havde været hos Kudsk & Nissum et halvt års tid, kunne jeg mærke, at det her var mig. Det har været planen længe, at jeg på et tidspunkt skulle med i ejerkredsen på halv basis. Men jeg ønsker nok mere fart på udviklingen i Kolding, end det kan passes ind i totalen hos Kudsk & Nissum, vurderer Henrik Conradsen.


Samme koncept
Truck Center Kolding vil følge den hidtidige linie fra Kudsk & Nissum Kolding - nemlig reparationer og service af alle store lastbiler, trailere, hejs, kraner og dæk. 


- Det bliver samme koncept som i Vojens med alt under ét tag. Nyopbygninger lader jeg fortsat Kudsk & Nissum om, men i øvrigt satser vi på et tæt samarbejde, så vi fortsat dækker et stort område, siger Henrik Conradsen.


Truck Center Kolding får fra start otte medarbejdere på værkstedet.  


Frasalget af Kolding-værkstedet til Henrik Conradsen kommer på ingen måde til at reducere aktiviteten hos Kudsk & Nissum i Kolding. For godt et års tid siden overtog virksomheden Carsten Noer Service i Toftlund, og dermed fik Vojens-firmaet en ny bastion lidt længere mod sydvest. Den indgår som en del af en Kudsk & Nissum-oprustning i det sydjyske.


Henrik Conradsen (til højre) er på ingen måde ukendt med forholdene på lastbilværkstedet på Vejlevej i Kolding. Han har været daglig leder af Kudsk & Nissum Kolding siden 30. maj 2016. 


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren kan blive næsten dobbelt så lang
- Vognmand med speciale i kranarbejde har fået ny Effer-model
- Bulk-transportfirma i Aabenraa har fået ny fire-akslet tiptrailer
- Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag
- Ny løsning hjælper chauffører med at holde afstand
- Østjysk vognmand har købt ny kærre
- Nordøstfyns vognmand har hentet fire-akslet tip-trailer i Jylland
- Fynsk vognmand kerer sig om kvalitet
- Kærre er klar til kørsel i Vejle kommune
- Vognmand i Thisted laster betonelementer ind i ny trailer
- Aarhus-vognmand har fået en effektfuld kran
- DAF’en skal løfte transportopgaven

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst