Forsiden
      

Årets nordiske DAF-sælger er dansk

Mandag 26. november 2018 kl: 12:33
Share  


Af: Redaktionen

Salgskonsulent Thomas Poulsen fra DAF-lastbilforhandler ESA Trucks Danmark A/S i Kolding er blevet udnævnt til ”Årets nordiske DAF-sælger 2018”. Dermed er han også nomineret til titlen ”Årets europæiske DAF-sælger 2018”, som kåres i næste måned på DAF-fabrikken i Eindhoven i Holland

Årets nordiske DAF-sælger er dansk
Thomas Poulsen (tv.) overrakt det synlige bevis på titlen som ”Årets nordiske DAF-sælger 2018” af Area Sales Manager Lars Klogborg fra DAF Trucks Danmark A/S.
Thomas Poulsen er 50 år. Han er oprindeligt uddannet lastbilmekaniker hos Iveco i Vejle i 1983. Her arbejdede han efterfølgende som mekaniker i 10 år. Derefter skiftede han spor fra lastbilreparation til lastbilsalg, og det har han nu beskæftiget sig med i 25 år. De seneste syv år har han solgt DAF med udgangspunkt hos ESA Trucks i Kolding, og det har han gjort så godt, at han gennem DAF’s interne salgsuddannelsessystem bejler til stillingsbetegnelsen DAF Senior Sales Consultant.


Stærk på mindre flådekunder
At Thomas Poulsen er løbet med titlen som Nordens bedste DAF-sælger i 2018, er ingen tilfældighed. I fjor opfyldte han 172 procent af sit salgsmål, og her i 2018 har han passeret 138 procent af hele årets salgsmål. Ifølge DAF er han er stærk på mindre flådekunder, og han står personligt for ca. 35 procent af ESA Trucks’ danske DAF-salg målt i antal enheder. Han har øje for den samlede transportløsning og arbejder lige så dedikeret med salg og rådgivning omkring DAFs Multisupport servicesystem og DAF Connect flådestyringssystem som med salg af nye lastbiler i både det lette, mellemtunge og tunge segment.


Mange loyale kunder
I kraft af sin tekniske baggrund er Thomas Poulsen meget respekteret for sin rådgivning til kunderne omkring specifikation af både chassis, opbygning og den efterfølgende drift. Han har en stor, loyal kundekreds, der handler hos ham igen og igen, men han er også god til opsøgende salg hos nye kunder, hvor hans tekniske indsigt har stor værdi for både kunderne og for DAF.


Når Thomas Poulsen i næste måned rejser til Holland i kamp om titlen som ”Årets europæiske DAF-sælger 2018” mod de dygtigste sælger fra resten af DAF’s europæiske salgsorganisation, er det med fuld opbakning fra hele den danske DAF-organisation, der glæder sig over Thomas Poulsens succes og ønsker ham alt mulig held og lykke.

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren kan blive næsten dobbelt så lang
- Vognmand med speciale i kranarbejde har fået ny Effer-model
- Bulk-transportfirma i Aabenraa har fået ny fire-akslet tiptrailer
- Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag
- Ny løsning hjælper chauffører med at holde afstand
- Østjysk vognmand har købt ny kærre
- Nordøstfyns vognmand har hentet fire-akslet tip-trailer i Jylland
- Fynsk vognmand kerer sig om kvalitet
- Kærre er klar til kørsel i Vejle kommune
- Vognmand i Thisted laster betonelementer ind i ny trailer
- Aarhus-vognmand har fået en effektfuld kran
- DAF’en skal løfte transportopgaven

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst