Forsiden
      

DAF og Nyscan Trucks har fået papir på hinanden

Mandag 17. december 2018 kl: 15:29
Af: Redaktionen

DAF og Nyscan Trucks har fået papir på hinanden
Jan Nicolaisen, Christian Barsøe og Johnny Lind fra Nyscan Trucks A/S og Lars Klogborg og Rita M. Hansen fra DAF Trucks Danmark A/S på Nyscan’s anlæg i Køge efter kontraktunderskrivelsen.

Mindre end to måneder efter, at Nyscan Trucks A/S offentliggjorde sine planer om at etablere sig som autoriseret DAF partner på Sjælland og Lolland-Falster, har de to parter fået papir på hinanden. Nyscan Trucks er i fuld gang med at indrette DAF lastbilcentre i Køge og Sakskøbing, og de første lastbilspecialister er ansat til at tage sig af de fremtidige DAF kunder

Den hollandske lastbilproducent DAF er repræsenteret af ca. 1.000 autoriserede salgs- og serviceforhandlere på det europæiske marked - og en af dem er Nyscan Trucks A/S med kommende afdelinger i Køge på Sjælland og Sakskøbing på Lolland.


- Blækket på kontrakten er kun lige blevet tørt, og vi er rigtig glade for at have fået Nyscan Trucks med på listen over autoriserede DAF partnere. Bag Nyscan Trucks står meget erfarne lastbilfolk, der kan bidrage til at løfte vores position øst for Storebælt, siger administrerende direktør Michiel Kuijs hos den danske DAF importør, DAF Trucks Danmark A/S.


- Vi bliver gang på gang bekræftet i, at DAF producerer nogle af de bedste lastbiler i Europa. Det ses tydeligt på vores europæiske markedsandel, som har været støt stigende de senere år og nu ligger på ca. 16,6 procent. Desværre har vi ikke kunne se det lige så tydeligt på vores markedsandel i Danmark, især ikke øst for Storebælt, men det er vi overbeviste om, at Nyscan Trucks kan bidrage til at lave om på, siger Michiel Kuijs videre.


Hos Nyscan Trucks er der også store forventninger til fremtiden på det østdanske lastbilmarked. 


- Vores organisation er lille og ny, men den udspringer af mere end 50 års salgs- og serviceerfaringer i branchen. DAF er kendt for at producere rigtig gode køretøjer i både det lette, mellemtunge og tunge segment, og vi vil fremover kunne yde service og kundeopbakning på samme høje niveau på vores moderne lastbilanlæg på Skandinavisk Transportcenter i Køge og på Industrivej i Sakskøbing, siger direktør Christian Barsøe fra Nyscan Trucks.


- Håndværkerne er allerede i fuld sving med indretning og ombygning af vores kommende DAF servicecentre, og vi har også allerede ansat de første dedikerede DAF medarbejdere, der skal tage sig af kunderne. Vi forventer at slå dørene op i Køge lige i starten af det nye år og et par måneder senere i Sakskøbing, tilføjer han.


De første mekanikere og lagerfolk hos Nyscan Trucks er på skolebænken her i december for at lære om DAF’s lastbiler, diagnoseværktøjer, reservedelssystemer med videre. 


Den nye DAF partner planlægger et stort Åbent Hus arrangement, når alt det praktiske er faldet på plads i løbet af foråret.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst