Forsiden
      

Lastbilen kørte efter bestillingens snor

Onsdag 16. januar 2019 kl: 12:31
Share  


Af: Redaktionen

Det er altid godt at kende nogen, der kender nogen, der kan anbefale nogen. Efter den metode tog vognmand Peter Svendsen, som driver vognmandsforretningen Svendsens Transport ApS i Horsens sammen med sin lillebror Søren, kontakt til Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen i Aalborg for at få et tilbud på en ny lastbil

Lastbilen kørte efter bestillingens snor

- Efter at jeg kom i kontakt med Christian, kørte det stort set efter en snor, siger Peter Svendsen og fortsætter:

- Det meste af dialogen foregik via Messenger, hvor Christian altid var lynhurtig til at svare på mine spørgsmål. Jeg var helt tryg ved processen, og jeg har stor tillid til, at jeg har fået en god pris og de helt rigtige specifikationer til vores kørsel.


Den gode dialog mundede ud i, at Svendsen Transport lige efter nytår fik leveret en ny to-akslet Scania R 500, som kom i stald med et dusin Volvo’er og en ældre Scania R 164, og Peter Svendsen glæder sig til at se, hvordan den nye R 500 kommer til klare sig i konkurrencen med de andre svenskere. Foreløbig tegner det godt, for på jomfruturen til Lyon i Frankrig gik den nye R 500 ca. 3,7 km/l med et læs møbler ud og et læs vin hjem med Peter Svendsens far, H.C. Svendsen, bag rattet.- Vi råder som nævnt over i alt 14 lastbiler. De er blandt andet beskæftiget med traditionel eksportkørsel som i de gode gamle dage på Frankrig og Spanien, tankvognskørsel på Tyskland samt diverse blandet kørsel, siger Peter Svendsen. 


Han kører selv til hverdag og styrer eksportbilerne fra telefonen, mens lillebror Søren tager sig af tankkørslen.Den nye Scania R 500 er stort set standard - men fra øverste hylde. Den er fabriksopbygget med eksempelvis fast skammel, alu-dørk, galge, ca. 1.400 liter tankkapacitet og sideskørter. Bag rattet kan chaufføren blandt andet glæde sig over en stor læder- og lyspakke, stort infotainment- og navigationssystem, ekstra bred køje og stort klimaanlæg.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportfirma i Aabenraa har taget flexibel trailer i brug
- Scania lancerer ny 13-liters motor med 540 hestekræfter
- Mercedes-Benz har sat strøm til en minivan
- City-traileren er åben for lidt af hvert
- Vognmand tippede tiptraileren til ære for fotografen
- - Gennemsnittet er på den rigtige side af fire kilometer
- Tre nye betonkanoner ruller ud
- Entreprenør-virksomhed hejser med wire
- Randers-vognmand kører ud med gående gulv
- Scania har nyregistreret 379 flere end nærmeste konkurrent
- Vognmand i Midtjylland har overført en påhængsvogn
- Vognmand i Støvring køber lokalt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst