Forsiden
      

Vognmand i Gilleleje har fået en ny generation

Fredag 25. januar 2019 kl: 11:28
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Gilleleje har fået en ny generation

Chauffør Dennis Larsen hos vognmandfirmaet Benny Rasmussen & Søn i Gilleleje har fået firmaets første Scania af den nyeste generation opbygget med kran. Der er tale om en fire-akslet Scania R520 med tandentræk


Vognmand i Gilleleje har fået en ny generation
Den nye Scania R 520 er leveret af salgschef John Schultz fra Scania Danmark i Ishøj til vognmandsforretningen i Gilleleje, der gennem årene har markeret sig med biler dekoreret med forskellige motiver.


John Schultz har siden starten af 1990’erne, hvor Scania-forhandleren hed Scanva Diesel, leveret over 100 lastbiler til Gillelejevognmanden.


Benny Rasmussens har dog kørt Scania endnu længere end det, for der stod faktisk Scania LS111 på hans allerførste lastbil med hans navn på registreringsattesten. Det var i 1979, og Benny Rasmussen kan dermed fejre 40-års virksomhedsjubilæum i år.


Chauffør Dennis Larsen, der har kørt for Benny Rasmussen i godt 16 år, har haft stor indflydelse på opbygning og specificering af den nye bil, der er udrustet med formonteret kran - en HIAB XS244 - med fem hydrauliske udskud og dobbelt hydraulikudtag til rotator og grab. 


Ud over kranen er den nye lastbil også opbygget med et Sawo CLF 432S-3W wirehejs med 25 tons tip-og 28 tons ophalerkapacitet, mens containerladet er et NOPA CLP320 med isolerede alu-sider med top- og bundopluk samt automatbagsmæk med topklap. Containerladet er desuden isoleret til blandt andet asfaltkørsel, og bagerst er der monteret VBG-kærretræk til kørsel med en ny tre-akslet Kel-Berg tipkærre. Bagenden er skræddersyet med stor bagkofanger, så bilen kan tippe varm asfalt direkte i en asfaltudlægger. Hele herligheden er lakeret af AUMA i Frederikssund, hvor airbrush-artisten Steen Olsen fra striping.dk har lakeret Smølfe-motiver på førerhuset samt skrift på sider og bagende efter Dennis Larsens valg.


Benny Rasmussen & Søn råder over knap 40 lastbiler og lige så mange kærrer og sættevogne. Virksomheden beskæftiger sig primært med entreprenør- og asfaltkørsel i Nordsjælland og hele Hovedstadsområdet og råder desuden over egen grusgrav. Af lysskiltet på den nye Scania fremgår det, at Benny Rasmussen & Søn er midt i et generationsskifte, idet Benny Rasmussens søn, Morten Rasmussen, i dag er godt inde i virksomheden og med tiden skal køre forretningen videre.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportfirma i Aabenraa har taget flexibel trailer i brug
- Scania lancerer ny 13-liters motor med 540 hestekræfter
- Mercedes-Benz har sat strøm til en minivan
- City-traileren er åben for lidt af hvert
- Vognmand tippede tiptraileren til ære for fotografen
- - Gennemsnittet er på den rigtige side af fire kilometer
- Tre nye betonkanoner ruller ud
- Entreprenør-virksomhed hejser med wire
- Randers-vognmand kører ud med gående gulv
- Scania har nyregistreret 379 flere end nærmeste konkurrent
- Vognmand i Midtjylland har overført en påhængsvogn
- Vognmand i Støvring køber lokalt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst