Forsiden
      

Iværksætter kører Fra Løvens Hule til transportmessen i Herning

Onsdag 20. februar 2019 kl: 11:43
Share  


Af: Redaktionen

Iværksætter kører Fra Løvens Hule til transportmessen i Herning

Iværksætteren Jan Valentin fra Sønderborg, der fornyligt præsenterede en opfindelse, som skal forhindre lastbiler i at kollidere med ramper og porte ved af- og pålæsning, i DR-programmet Løvens Hule, viser sin opfindelse frem på Transport 2019, der finder sted i MCH Messecenter Herning i dagene 21.-23. marts

Selvom løverne i DR-programmet ikke ville investere i Jan Valentins opfindelse, fordi de mente, værdisætningen var for høj. var det en stor oplevelse for iværksætteren og opfinderen.


- Det var en stor oplevelse at deltage i programmet. Løverne mente, at værdisætningen var for høj, men vi tror på, at dette produkt har et enormt potentiale på verdensplan, og derfor ville vi ikke gå på kompromis med værdisætningen. Vi sætter stor pris på deres begejstring for produktet, og vi glæder os til at vise det frem på Skandinaviens førende transportmesse, siger Jan Valentin, der ejer Valen-Tin ApS.


Valen-Tin ApS udstiller deres verdenspatenterede opfindelse i det nye logistikområde på Transport 2019. Her er en række leverandører til speditions- og logistikbranchen repræsenteret, og Danske Speditører afholder deres logistikkonference i samme hal torsdag 21. marts.


- Vi glæder os meget til at vise vores opfindelse frem for en samlet transportbranche under messen. Vores produkt kan potentielt spare logistikvirksomhederne mange tusinde kroner om året pr. port i deres virksomheder, så vi er ikke i tvivl om dets berettigelse, siger Jan Valentin.
 

Valen-Tin ApS's nye opfindelse kan som nævnt opleves på Transport 2019 21.-23. marts i MCH Messecenter Herning. På messen udstiller over 350 leverandører til transportbranchen. Den seneste transportmesse i 2017 blev besøgt af repræsentanter fra over 7.000 forskellige virksomheder.
 

Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- To-tre-akslede ud af ni biler er kommet ud på vejene
- Sværlasttraileren kan blive næsten dobbelt så lang
- Vognmand med speciale i kranarbejde har fået ny Effer-model
- Bulk-transportfirma i Aabenraa har fået ny fire-akslet tiptrailer
- Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag
- Ny løsning hjælper chauffører med at holde afstand
- Østjysk vognmand har købt ny kærre
- Nordøstfyns vognmand har hentet fire-akslet tip-trailer i Jylland
- Fynsk vognmand kerer sig om kvalitet
- Kærre er klar til kørsel i Vejle kommune
- Vognmand i Thisted laster betonelementer ind i ny trailer
- Aarhus-vognmand har fået en effektfuld kran

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst