Forsiden
      

Nyscan Trucks overtager aktiviteterne i Kaj’s Lastbilcenter i Greve

Onsdag 1. maj 2019 kl: 08:23
Share  


Af: Redaktionen

Nyscan Trucks overtager aktiviteterne i Kaj’s Lastbilcenter i Greve

I snart 40 år har først Kaj Sørensen og senere hans søn Johni Sørensen tilbudt lastbilservice i Hovedstadsområdet. Det er sket fra adresser som Taastrup, Hedehusene, Avedøre Holme og senest Greve. Men fremover får de 10 medarbejdere hos Kaj’s Lastbilcenter ApS hjemme på Skandinavisk Transport Center i Køge. Her bliver de integreret i lastbilaktiviteterne hos DAF-forhandler Nyscan Trucks A/S, der indgår i HEJ Gruppen

Nyscan Trucks overtagelse af Kaj’s Lastbilcenter sker med virkning fra 1. maj. Der er tale om en virksomhedsoverdragelse, så alle medarbejdere tilbydes fortsat ansættelse i Nyscan Trucks A/S.


- Jeg har kendt både Kaj Sørensen og senere også Johni Sørensen gennem mange år og ved, at de med stor dygtighed har drevet en sund forretning inden for lastbilservice på deres forskellige værksteder i Hovedstadsområdet, siger Henrik E. Jørgensen, der er ejer af og direktør i HEJ Gruppen.


- Vi overtager aktiviteterne i Kaj’s Lastbilcenter, fordi vi kan se en stor fordel ved at udnytte deres kompetencer inden for uafhængig værkstedsdrift. Konkret betyder det, at Johni Sørensen bliver udnævnt til værkstedsleder på vores nye DAF-værksted i Køge, og vi tilbyder ligeledes hans dygtige folk ansættelse i Nyscan Trucks. Det vil helt sikkert styrke vores position på markedet, fastslår Henrik Jørgensen.


Hos Kaj’s Lastbilcenter ser Johni Sørensen, der er anden generation i servicevirksomheden og selv uddannet lastbilmekaniker, også store fordele ved at blive en del af Nyscan Trucks under HEJ Gruppen.


- Siden min far startede virksomheden i 1982, har Kaj’s Lastbilcenter opbygget et godt ry for højt serviceniveau og god kvalitet inden for servicering af lastbiler, renovationsopbygninger og andet transportmateriel, siger Johni Sørensen og fortsætter:


- Jeg overtog virksomheden i 2007, og sammen har vi drevet en god forretning, først på Avedøre Holme og siden 2010 i vores nybyggede værksted i Ventrupparken i Greve. Ved at overdrage aktiviteterne til HEJ Gruppen bliver vi en del af noget større, som giver garanti for fortsat vækst og beskæftigelse for medarbejderne.


Aftalen med HEJ Gruppen omfatter alle aktiviteter og medarbejdere.


- Jeg beholder vores hidtidige værkstedsbygning på Ventrupparken 30. Den omfatter fire gennemgående værkstedsbaner og er på ca. 1.000 m2 inkl. administration, men om den skal sælges eller lejes ud, beslutter jeg først senere, siger Johni Sørensen, der først og fremmest glæder sig til at tage fat hos Nyscan Trucks.


- Jeg er sikker på, at vi kan være med til at skabe øget aktivitet og fremgang for DAF-aktiviteterne på Sjælland, siger han.


Om HEJ Gruppen:
  • HEJ Gruppen er mest kendt for sin MAN-forhandling af vare- og lastbiler med tilhørende værksted i Dalby på Midtsjælland samt snart også en nyetableret MAN-afdeling i Ringsted. Dertil kommer autoriseret forhandling og servicering af Iveco vare- og lastbiler gennem delejerskab af REA Erhvervsbiler A/S i Roskilde, Næstved, Slagelse og Glostrup samt opbygningsaktiviteter i Slagelse Erhvervs Opbyg A/S
  • For et år siden overtog HEJ Gruppen Scania servicepartner Nyscan A/S med lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing
  • Senest har HEJ Gruppen etableret sig med autoriseret DAF lastbilforhandling gennem det nyetablerede Nyscan Trucks A/S med serviceanlæg i Køge og Sakskøbing
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tip-kærren har truck-beslag
- Vognmand valgte V8’er med kroghejs
- Entreprenør-model har rullet i 10 år
- Leverandøren har nyt MAN-skab klar til at levere “velfærd”
- Stenleje ved Limfjorden har fået ny 24-tons tip-kærre
- Holstebro-vognmand ruller ud med trailer - og ruller presenning over lasten
- Vognmand i Skjern tipper med trailer fra Hedensted
- Køge-vognmand kører med kærre fra Jylland
- Lastbilproducent præsenterer nye racerlastbiler
- Handelsfirma fra Esbjerg leverer to tip-trailere i Herlufmagle
- Lastbilcentral klarer containere med fire-akslet forvogn
- Tip-chassis har aflæsnings-sluse og motor-enhed

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst