Forsiden
      

Kranen klarer opgaverne med bælte på

Fredag 26. juli 2019 kl: 07:44
Share  


Af: Redaktionen

Kranen klarer opgaverne med bælte påSidst i juni var vognmand Tonny Sørensen, Tonny´s Kranservice i Esbjerg, på en inspektionstur til Palfinger AG i Østrig for at se nærmere på den Crawler Crane, som han får leveret til august. Tonny´s kranservice er den første transportvirksomhed i Danmark, der tager den nye bæltekran i brug

Kranen klarer opgaverne med bælte på


Palfingers bæltekran gør det muligt at arbejde i svært tilgængelige områder, eksempelvis byggepladser og i sandklitterne på Vestkysten.
Der er tale om den første serieproducerede kran af denne model, og der er indtil nu produceret to PCC 57.002 og to PCC.115.002 bæltekraner som henholdsvis demo-modeller og bæltekraner til test i felten. 


- Vi skal bruge vores nye bæltekran til opgaver i svært tilgængelige områder - blandt andet kranarbejde i sommerhusområder, hvor for eksempel sandklitter gør det vanskeligt at arbejde for vores hidtidige materiel. Det gælder også byggepladser - så mulighederne er mange,  siger Tonny Sørensen. 

Crawlerkranen fra Palfinger er en allround kran, der dækker en række forskellige arbejdsområder. Den særlige egenskab ved denne kran er den ekstraordinære mobilitet, det meget kraftfulde drev, og den ekstra frihøjde, som gør det nemt at arbejde i vanskeligt terræn.
Det gælder også på byggepladser, hvor der er brug for lidt ekstra kræfter for at komme frem.


- Jeg ser det som et spændende og nyt tiltag, som giver os nye muligheder i forhold til vores kunder. Det er et godt alternativ til traditionelle gravemaskiner, og det giver os nye muligheder i vores arbejde  - for eksempåel i forbindelse med kørsel for energiselskaber, der skal have serviceret deres transformatorstationer, siger Tonny Sørensen, der løser kranopgaver over hele Danmark.Fra venstre er det Michael Hagenauer, chef for produktionen hos Building Maintenance for bæltekraner, vognmand Tonny Sørensen og Areasales manager Thomas Schlader.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- El-lastbil har brint i tanken og fødevarer på ladet
- Chauffør i ny gaslastbil er godt tilfreds
- Entreprenør kører mod fremtiden med gas
- Entreprenør på Mors tager fat med kran og hejs
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk
- Containerservice tager fat med to nye kroghejs
- Ny fransk tre-akslet trækker skal trække ny fire-akslet tankvogn
- Vognmand medbringer truck til og fra Jelling
- International vognmand i Køge kører ud med tre-akslet fragtbil
- Trailer til Tørring-vognmand er taget i brug
- Lastvognsmekaniker er konkurrencefag ved DM i SKILLS for første gang
- Leverandør af elektriske transportløsninger støder til med konkurrencedygtige priser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst