Forsiden
      

Tørring-vognmand er kommet fra 0 til 10 på 2 år

Mandag 9. september 2019 kl: 14:03
Share  


Af: Redaktionen

Tørring-vognmand er kommet fra 0 til 10 på 2 år

Vognmand Morten Larsen i Tørring nordvest for Vejle har i løbet af de seneste to år fået leveret en række nye DAF’er af ESA Trucks Danmark i Kolding. Frem mod årsskiftet kommer der yderligere to til rækken af lastbier fra tulipan-landet, så det samlede antal DAF’er vil være oppe på ti. Ud over de ti hollandske lastbiler råder vognmanden over en Scania og en Iveco

Tørring-vognmand er kommet fra 0 til 10 på 2 år
Morten Larsen står i spidsen for vognmandsforretningen Morten Larsen & Søn Transport i Tørring og har netop fået leveret endnu en ny DAF til den efterhånden imponerende vognpark. Når vi kommer frem til nytår, er der efter planen kommet yderligere to DAF’er i vognparken, som så vil bestå af 10 ”Tulipan-raketter”, én ”Södertälje-vibrator” og én ”Italian Stallion”. Alle DAF’erne er leveret af ESA Trucks Danmark i Kolding v. salgskonsulent Thomas Poulsen, og det er der en go’ forklaring på:


- Hos ESA får jeg bare en kanon god service. Det gælder både i salgsafdelingen og på værkstedet. Længere er den ikke, siger Morten Larsen.
Og så alligevel. For blandt Morten Larsens andre grunde til at vælge DAF, er de hollandske lastbilers gode brændstoføkonomi.


- Den seneste i rækken er en XF 530 twin-steer trækker. Det er min erfaring, at den faktisk går endnu længere på literen end 480’erne, så derfor var valget ikke svært, tilføjer han.


Vognparken består udelukkende af tre-akslede trækkere bortset fra en enkelt to-akslet samt en forvogn. De er alle beskæftiget med eksempelvis distributionskørsel i Danmark og udfører alt fra kurér-kørsel til transport af paller og full-loads, temperaturreguleret gods, træpiller, ammoniak og andet farligt gods, specialtransport på to-, tre- og fire-akslede trailere samt som modulvogntog. 


En af de kommende DAF’er bliver opbygget med hydraulik-anlæg, så Morten Larsen & Søn Transport også kan hjælpe kunder, der har brug for dén service.


Den nyeste XF 530 er opbygget med en ESA-Line opbygning med skammel, heldækkende alu-dørkplade, komplette sideskørter inklusiv G-strenge, værktøjsskabe, ADR-udstyr med videre. Indendørs er det omfattende DAF fabriksudstyr med eksempelvis fuld læderstue suppleret med ekstra skabe og LED-lys i himlen fra Fix Autopolstring i Padborg samt air-cooler monteret i taglemmen. 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Opbygger var med til at vinde udbud og har leveret to opbygninger
- Nystartet vognmand kører ud med 650 nye heste
- Biogaslastbiler giver erfaringer til fremtiden
- Dagligvarerne kommer med biogas-lastbiler
- Shipping-firma i Fredericia kører ud med sværlasttrailer med udtræk
- Lastbil-koncerns danske selskab opnår højeste certificering inden for teknisk support
- Medarbejdere skal videreuddanne sig
- Spærproducent har fået ny trailer med udtræk
- Traileren kan sættes sammen i et link
- Hollandsk lastbil er leveret med ekstra plads i 250.000 modeller
- Hollandsk lastbilproducent nåede en markedsandel på 16,2 procent af det tunge marked
- Vognmand i Thy tyer til Stiholt igen og igen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst