Forsiden
      

Bjærgningsbil er klar til at indtage miljøzonerne

Onsdag 25. september 2019 kl: 10:37
Share  


Af: Redaktionen

Redning Danmark i Fredericia kunne fornyligt tage en ny kraftig fire-akslet bjærgningsbil brug. Der er tale om en fire-akslet luftaffjedret Scania R650 med træk på begge bagaksler og opbygget med et BRO Starke bjærgningsaggregat

Bjærgningsbil er klar til at indtage miljøzonerne
Det nye køretøjer indkøbt til at løse bjergningsopgaver i byer, hvor der er miljøzoner. I forbindelse med opbygningen har Scania i Aarhus flyttet den anden foraksel 300 mm bagud for at få plads til den lydpotte, der er monteret på en V8’er, samt for at sikre korrekt opbygning og vægtfordeling.


Bilen er udstyret med Scanias 16-liters V8-motor på 650 hk og et maksimalt drejningsmoment på 3.300 Nm, gearkasse med integreret retarder og to 9-tons-foraksler og to 13-tons-bagaksler i tandembogie. Indvendigt er bilen udstyret med alle Scanias sikkerhedsprogrammer, premium sæder, læderpakke, 7-tommer infotainment og 7-tommer instrumentering.


Det er Bro Bärgningsbyggen AB i Sverige, der har foretaget opbygnigen af bilen, der består af et BRO Starke løfteaggregat med en kapacitet på 20 tons, en udskydelig løftbar bom med maksimal kapacitet på 10 tons, og som kan låses manuelt, to Sepson-spil med kapacitet på 20 tons, hydrauliske system fra Danfoss og til at styre aggregatet er der indbygget en IRC proportionelt trådløs fjernstyring.


Vognens tomvægt er 23,5 tons og den tekniske totalvægt er på 44 tons, hvilket giver den en god ballastfunktion ved bjærgningsopgaver.


Redning Danmark i Fredericia har tilvalgt en Scania Maintenance serviceaftale baseret på Scania’s skræddersyede service-koncept. Aftalen kører de næste 10 år. Redning Danmark Fredericia har yderligere tilkøbt Scania’s udvidede drivline reklamationsret.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Skjern tipper med trailer fra Hedensted
- Køge-vognmand kører med kærre fra Jylland
- Lastbilproducent præsenterer nye racerlastbiler
- Handelsfirma fra Esbjerg leverer to tip-trailere i Herlufmagle
- Lastbilcentral klarer containere med fire-akslet forvogn
- Tip-chassis har aflæsnings-sluse og motor-enhed
- Beredskabsstyrelsen får leveret 20 terrængående køretøjer
- Hollandsk lastbilproducent skal lægge chassiser til 200 skraldebiler
- Volvo Trucks tog førstepladsen i april
- Kranerne kan køre elektrisk
- Platform-virksomhed i Roskilde ruller ud med stilladser og andre platforme
- Juelminde-vognmand har et køligt overblik over transporten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst