Klik venligst

Klik venligst

  
Forsiden
      

Lastbilforhandler har leveret fem “ellinger”

Tirsdag 23. juni 2020 kl: 12:05
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilforhandler har leveret fem “ellinger”

Scania-forhandleren i Nordjylland - Stiholt-koncernen - har leveret den femte ud af fem lastbiler til Elling Tømmerhandel, der har hjemme i det østlige Vendsyssel. Den seneste lastbiler er en en-ægget tvilling til den fjerde, som var en tre-akslet Scania R 370 opbygget med fast lad og kran. De tre ældre “ellinger” var fra den tidligere lastbilgeneration

Lastbilforhandler har leveret fem “ellinger”
Chaufføren i den nye Scania R 370 skal betjene hele Vendsyssel med alle typer produkter fra Elling Tømmerhandel, der har XL-afdelinger i Elling lige nord for Frederikshavn, i Tårs, i Hjørring og på Læsø. 


Lastbilen er opbygget med opbygget hos Brdr. Platz i Haderslev med tømmerlad med galvaniseret ramme og forsmæk, alu-sider, div. strø- og værktøjskasser og en HMF 2320 K5-kran med knap 15 meters hydraulisk rækkevidde, hvor den løfter 1.100 kg. 


Den fuldt affjedrede lastbil har lav chassishøjde og er gjort så lav som muligt af hensyn til effektivitet og chaufførens arbejdsmiljø. Bilen er desuden udstyret med VBG-kærretræk til synsfri sammenkobling, så den kan køre med en to-akslet kærre, som deles med de øvrige lastbiler i virksomheden.


Den nye Scania R 370 er leveret med en 13-liters seks-cylindret rækkemotor på 370 hk, 14-trins gearkasse med fuldautomatisk Opticruise-gearskift samt enkeltreduceret bagtøj med differentialespærre og 2,92:1 i udveksling.


Det luftaffjedrede mellemførerhus er udrustet med Premium-førerstol med ventilation, Premium-lydanlæg med integreret navigation, opbevaringskommode samt bak- og højresvingskamera med fælles monitor i instrumentpanelet.


Lastbilsælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted har stået for handlen med Elling Tømmerhandel, mens Stiholt i Sæby har monteret diverse arbejds- og blitzlys, synet, klargjort og leveret bilen.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand valgte mellem to lastvognsleverandører
- Dagligvarekæde køber elektrisk transportløsning
- Vognmand på Midtfyn kan suge og blæse med gods på ladet
- Juni bød på færre nye lastbiler
- Hadsten-vognmand komprimerer affaldstransporten
- Fire-akslet forvogn er bygget op med hejs og kran
- Lastbil er næsten født til grundvandssænkning
- Kranen holder hvad den løfter op fra tømmerladet
- Posten bringer el-lastbil ud i virkeligheden
- Kinesiske el-varebiler med britiske rødder kommer til Danmark
- Højresvingsassistenter til lastbiler kan eftermonteres
- Den nedbyggede trailer er universel til transport af mange ting

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst