Klik venligst

  
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
JANUAR 2019 - 2 arrangementer
Torsdag 24. januar
19:00-21:00 3F holder debatmøde om social dumping
Debatmøde hos 3F i Aarhus med Jan Villadsen, der er Gruppeformand for Transportgruppen i 3F, og Rina Ronja Kari, der er EU-parlamentsmedlem for Folkebevægelsen mod EU. Overskriften er: Stop for social dumping på vores veje

Debatten, der finder sted hos 3F TLB på Sommervej i Aarhus V klokken 19 til 21, tager udgangspunkt i en situation, hvor østeuropæiske chauffører bor og lever i deres lastbiler på danske rastepladser, mens de kører til en løn, der er under det halve af danske løn. 

Senest er der kommet filippinske chauffører, som med en arbejdstilladelse i et andet EU-land arbejder fuldt lovligt i Danmark til 15-20 kroner i timen. 

Op til debatmødet spørger arrangørerne:
  • Hvordan er det kommet dertil ?
  • Kan en ”Social protokol” i EU dæmme op for social dumping?
  • Kan den foreslåede ”vejpakke” gøre en forskel ?
  • Eller skal vi bryde helt med det indre marked, for at stoppe dumpingen?
 
Debatmødet er arrangeret af EU faglig forsamling og 3F Transport Logistik & Byg Aarhus og anbefales af 3F Djursland, 3F Randers, 3F Søhøjlandet og 3F Horsens.

3F TLB på Sommervej 5 i Aarhus V
Mandag 28. januar
09:00-16:00 Fremtidens Transport 2019 - Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen".

Konferencen, der finder sted hos IDA på Kalvebod Brygge i København 28. januar er inspireret af FN’s bæredygtighedsmål og sætter i år fokus på klima og transport og hvordan staten, kommuner og regioner i praksis har mulighed for at påvirke den lokale trafik og mobilitet i en bæredygtig retning.
 
Dagen vil blandt andet byde på indlæg om udenlandske og danske erfaringer med drivmidler, organisering af mobilitet og trafikanters adfærd. 


Interesserede kan se mere om konference her:


IDA, Kalvebod Brygge i København
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst