Vognmand fik to nye og en veteran

Fredag 1. september 2017 kl: 10:53
Af: Redaktionen

Vognmand Jan Petersen, der driver vognmandsforretningen JP Transport i Taulov, markerede sit 30 års vognmandsjubilæum med to nye trækkere - og en gammel fra forrige århundrede

Vognmand fik to nye og en veteran
Jan Petersen Transport ApS i Taulov har 24 lastbiler i flåden, som blandt andet beskæftiger sig med transport af stål, fødevarer og mere traditionel distributionskørsel.


Da Jan Petersen nyligt fejrede sit 30 års jubilæum var det med en gave til sig selv - en gave, der omfattede to nye seks-cylindrede tre-akslede Scania R 500 A6x2/4 og en ældre Scania 141'er. 


- Jeg lagde vægt på brændstoføkonomien, da jeg skulle vælge nye lastbiler og besluttede mig derfor for to seks-cylindrede R 500, siger Jan Petersen og fortsætter:


- Jeg kunne dog ikke helt slippe V8'er-tanken og har altid ønsket mig en ældre en, som jeg kunne gå og skrue lidt på. Derfor forærede jeg mig samtidig en Scania 141'er med V8-motor.  Nu er jeg en rigtig glad mand.


Til købet af de to nye Scania’er er der tilknyttet serviceaftaler med tre års ekstra reklamationsret på drivlinen.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.