Vognmand i Aarhus har fået ny lastbil med krog og kran

Mandag 1. oktober 2018 kl: 09:57
Af: Redaktionen

Opbyggervirksomheden Sawo’s afdeling i Sørup har leveret en ny opbygning til vognmandsfirmaet Bendt Hansen og Sønner i Risskov ved Aarhus. Sawo har monteret både en kran og et kroghejs på et fire-akslet Scania-chassis


Vognmand i Aarhus har fået ny lastbil med krog og kran
Kranen er en Hiab X-HiPro 302 EP-5 med fem hydrauliske udskud, så kranen kan række 15,1 meter ud. Kranen er udstyret med CombiDrive 3 radiostyring, hvorfra støttebenene også kan betjenes. Da det er en CombiDrive-kran, er den ligeledes med en funktion, der dæmper vertikale bevægelser og med parkeringshjælp, så kranen nemt kan pakkes sammen. 


Kroghejset - et Multilift XR18S.51 - har en kapacitet på 18 ton og er udstyret med både ilgang og hurtigtip, der henholdsvis mindsker hastigheden ved aflæsning af tomme containere og reducerer tiptiden. 

Derudover har Sawo monteret en manuelt udtrækbar kofanger og træk med luftservo. 

Scania-chassiset, som kran og krog er monteret på, er et fire-akslet XT 450 chassis med CR17 førerkabine. Scania’en har parabel-fjedre og luftaffjedring. Totalvægten er på 32.000 ton og akselafstanden er på 4.750 mm. 

Vognmandsfirmaet Bendt Hansen & Sønner beskæftiger sig med vejgodstransport og flere former for kranopgaver. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.