Vognmand fra øst hentede tip-trailer i vest

Tirsdag 13. november 2018 kl: 14:45
Af: Redaktionen

Lastas i Hedensted har leveret en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer med en 56 kubik meter tip-kasse med åbenbar side til vognmand Michael Munch ApS i Fakse Ladeplads

Vognmand fra øst hentede tip-trailer i vest
Den nye tip-trailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Der er monteret et lukket cyklistværn i begge sider af chassiset. Bag cyklistværnet er der monteret værktøjskasse.


Tip-kassen har udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem samt kornlem. Siderne er fremstillet i 40 mm alu-profiler 2,5 mm indvendig og 2,0 mm udvendig godstykkelse. Bunden er fremstillet af 5 mm alu-plade. Forrest er der monteret en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.


Traileren har beslag til kost, skovl og stigebeslag og er leveret med en to-delt stige.


Derudover er der monteret bakkamera og kamera, der overvåger ladet.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser og hæve/ sænk ventil. Første og fjerde aksel er løftbar, mens fjerde aksel også er styrbar.


Den nye trailer er leveret af Jacob Jørgensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.