Vognmand i Faxe fører transporten frem i en frisk FH

Onsdag 27. februar 2019 kl: 11:24
Af: Redaktionen

Volvo Truck Center i Taastrup har leveret en ny tre-akslet FH 500 6x2 til Faxe Transport A/S. Den nye tre-akslede trækker er opbygget med blandt andet aludørk, sideskørter, speciel tank og omplacering af den dobbelte batteripakke hos Volvo Truck Center i Viborg. Den indvendige plys i førerhuset er udført af FL Buur

Vognmand i Faxe fører transporten frem i en frisk FH
Lastvognen er leveret med I-Shift med dobbeltkobling, Volvo Dynamisk Styring, Norges-bogie samt I-See, som optimerer brændstofforbruget via GPS-oplysninger. Globetrotter XL førerhuset er med New York førerhuspakke, som indeholder klimaanlæg, læderrat, el-solskærm og meget andet. Førerhuset er leveret med indretningspakke 2+, som indeholder dieselfyr, som kan styres via My Truck app, køleskab, Navi og Udsynspakke+, som blandt andet indeholder Bi-Xenon lygter og regnsensor.


Bilen er opbygget hos Volvo Truck Center i Viborg med bla. aludørk, sideskørter, speciel tank og omplacering af den dobbelte batteripakke. Plys er lavet af FL Buur.


Den er solgt og leveret af Jesper Schramm fra Volvo Truck Center i Tåstrup.  






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.