Volvo’en er fuldt udstyret med værktøj

Tirsdag 30. april 2019 kl: 09:46
Af: Redaktionen

Volvo’en er fuldt udstyret med værktøj

Opbyggervirksomheden Sawo’s afdeling i Køge har opbygget et fire-akslet Volvo FH750-chassis med fuld luftaffjedring og akselafstand på 5.100 mm med et wirehejs og kran

Hejset er et Sawo CLF432S-3W wire-hejs med radiostyring. Opbygningen er yderligere udstyret med en combitank med hudraulik-olie til både kran, kærre og pendelside. Bagenden af chassiset er forstærket, så det kan bære en Hiab X-HiPro 302 EP-5 CD-kran monteret på en Sawo-konsol. 


Krankonsollen er udstyret med trækudrustning og hydraulik for kørsel med hejseladskærre. 


Selve kranen har fem hydrauliske udskud og rækker 15,1 meter. Støttebenene på kranen har en spændvidde på 7,0 meter og kan betjenes via kranens radiostyring. Derudover har kranen to ekstra ventilsektioner, der er monteret indvendigt i kranarmen, så kranen kan køre med værktøj, som Sawo også har leveret med opbygningen - en Kinshofer-rotator og en 700 liter combigrab.


Opbygningen er leveret til H.O. Transport af 1/3 2008 ApS i Køge, der arbejder med en bred vifte af forskellige transportopgaver.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.