Rundtip-trailer rummer 32 kubikmeter

Torsdag 2. maj 2019 kl: 12:58
Af: Redaktionen

Rundtip-trailer rummer 32 kubikmeter

DSV Transport A/S, der har hovedsæde på Gammel Marbjergvej ved Roskilde, har for nylig hentet en ny fire-akslet Kel-Berg rundtiptrailer, der kan rumme 32 kubikmeter i ladet, hos Lastas i Hedensted

Den nye rundtiptrailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger.


Rundtipladet har sider - hvis man kan tale om sider på et rundt lad - fremstillet i 7 mm valset special alu-plade med ekstra slidstykke. Bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade (i alt 14 mm gods) - i forenden dog kun i 5 mm - og beklædt med 4 mm Hardox-450 bundplade i fuld længde.


Bagklappen er udført i 40 mm kraftige og tophængte alu-profiler.
Skuffen, der er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner, har pneumatisk åbne- og lukkesystem.


Rundtipladet er i soleret med 100 mm isolering og beklædt med en blank og rustfri stålplade.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med med tromlebremser. Første aksel er løftbar, mens fjerde aksel selvstyrende. 


Traileren, der er har en Kel-Berg plastværktøjskasse monteret på den ene side, er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S


DSV Transport A/S blev etableret i 1976 af en gruppe sjællandske vognmænd. Med afdelinger i Roskilde, Middelfart og Aarhus er DSV Transport A/S landsdækkende og råder over 400 lastbiler og en række specialkøretøjer.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.