Toyota sætter navn på ny kompakt varebil

Fredag 3. maj 2019 kl: 12:59
Af: Redaktionen

Toyotas nye kompakte varebil, der fra slutningen af i år skal produceres i samarbejde med PSA-koncernen, bliver navngivet Toyota Proace City. Den nye varebil fra Toyota bliver baseret på Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo, som for nylig blev kåret både som Årets Varebil i Europa 2019 og som Årets Varebil i Danmark 2019

Toyota løftede sløret for navnet på sin nye, kompakte varebil, forud for verdenspremiere 30. april ved varebilsudstillingen Commercial Vehicle Show 2019 i Birmingham i England. Navnet Proace City skal være med til at give Toyota et stærkt kort på hånden i en af de mest populære varebilsklasser. 


Med Proace City føjer Toyota en ny model til den varebilsfamilie, som blev stiftet for syv år siden ved introduktionen af den noget større kassevogn med navnet Proace. Siden har Toyota introduceret en helt ny generation af kassevognen Proace, der blev lanceret i 2016, og som vandt Årets Varebil i Danmark 2017. 


Den nye lillebror, Proace City, skal styrke Toyotas tilstedeværelse over for virksomheder, der har brug for et kompakt og samtidig både fleksibelt, rummeligt og økonomisk køretøj, der er let at manøvrere rundt både i og uden for byerne. 


Mens kassevognen Toyota Proace bliver produceret på PSA-koncernens fabrik Sevelnord i det nordlige Frankrig - et stenkast fra Toyotas Yaris-fabrik - skal Proace City bygges side om side med Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo i Vigo i det nordvestlige Spanien. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.