Transportfirma har møbler i boksen

Tirsdag 2. juli 2019 kl: 07:18
Share  


Af: Redaktionen

Thortrans Randers A/S i Randers, der blandt andet beskæftiger sig med møbeltransport, fik fornyligt leveret en ny to-akslet Kel-Berg city bokstrailer af Lastas i Hedensted

Transportfirma har møbler i boksen
Den nye to-akslede city bokstrailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger samt cyklistværn i begge sider, to plastværktøjskasser og et reservehjul. I bagenden er der monteret trin i lygtekasserne i både højre og venstre side.


Boksen er bygget op med isoleret tag og sider og med en bund af 30 mm Wisa-Trans plader, der er nedlagt mellem de langsgående vanger. Bagerst er der monteret en Zepro lift med en kapacitet på 2.500 kg med en 2-meter liftplade.Boksen har plads til 34 paller og har en indlæsningshøjde fra bagende på 2.730 mm. I hver side er der tre stavsurringsskinner. I topvangen bagerst er der monteret et bakkamera.


Traileren er leveret med to ti-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser, hæve-/sænkeventil, lift på første aksel og tridec-tvangsstyring med stang-system. Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 35.000 kg.


De nye city bokstrailere er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Thortrans Randers A/S beskæftiger over 160 ansatte, heraf 100 chauffører. Vognparken består af 95 trækkere, 15 forvogne/kærre og omkring 200 trailere. Virksomheden har blandt andet specialiseret sig i møbel-, køkken- og inventartransport, samt transport af pap, plastemballager og stykgods til produktionsvirksomheder. 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.