Vognmand i Vestjylland har fået fire-akslet påhængsvogn med tip

Torsdag 11. juli 2019 kl: 09:52
Af: Redaktionen

Lastas i Hedensted i Østjylland har leveret en fire-akslet Kel-Berg tip-anhænger i en letvægtsmodel til vognmandsvirksomheden Harly Mogensen & Søn, der har hjemme i Sdr. Nissum i Vestjylland

Vognmand i Vestjylland har fået fire-akslet påhængsvogn med tip
Den nye fire-akslede påhængsvogn med to gange to aksler er bygget op om et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil og med kraftige tværvanger og forstærkninger. På begge sider er der monteret cyklistværn i alu-profiler.


Tipkassen er udført i indvendigt fuldsvejsede alu-profiler til transport af eksempelvis fisk. Bunden er udført i 7 mm aluminium.
Indvendigt i forsmækken er der et klapbart trin, mens der udvendigt i venstre side er monteret en stige. I venstre side af bagenden er der monteret en luftpistol.


I toppen af kassen er der monteret en fast vange fire meter fra fronten. Bagsmækken har også en fast topvange for automatisk rullepresenning.


Den nye fire-akslede tip-anhænger er monteret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser og hæve-/sænkeventil. Anhængeren har en tilladt totalvægt på 36.000 kg.


Den nye tipanhænger er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.