Special-transportør i Sommersted kører ud med ny seks-akslet blokvogn

Fredag 12. juli 2019 kl: 09:50
Af: Redaktionen

Special-transportør i Sommersted kører ud med ny seks-akslet blokvogn

Jørn Bolding A/S i Esbjerg leverede fornyligt en ny Goldhofer blokvogn af typen STZ-H 6 AA til Torben Rafn A/S i Sommersted

Den nye Goldhofer blokvogn har dobbelt udtræk og måler fuldt udtrukket 36,73 meter. Traileren er leveret med BPW ECO-aksler og hydraulisk affjedring. Alle aksler er tvangsstyrede. Der til kan første aksel også løftes.


Totalvægten er på på 98.000 kg
 

Svanehalsen, som er hydraulisk hæv- og sænkbar, er foran monteret med værktøjskasse ”Premium”, og på tværs under lastefladen er der en ekstra opbevaringskasse til diverse udstyr.  


Derudover er der monteret Wabco Smart Board, Beka-Max centralsmøringsanlæg, skridsikker belægning på alle trædeflader og EasyControl radio-fjernbetjening til styring og indsporing af de styrende aksler.
 

Hele køretøjet er udstyret med godkendte og certificerede surrings-punkter. 
 

Blokvognen er svejst i højkvalitets finkornsstål og lakeret i en rød farve. Goldhofer’s lakeringsproces er bygget op i otte trin og er en kvalitetsstandard på alle Goldhofer enheder. Hele køretøjet er metalliseret.


Torben Rafn A/S er en del af BMS Group A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.