Aarhus-vognmand har fået ny fire-akslet tip-trailer i Hedensted

Tirsdag 23. juli 2019 kl: 08:38
Af: Redaktionen

Johs. Sørensen & Sønner Aarhus A/S har for nyligt afhentet en ny fire-akslet Kel-Berg let tiptrailer hos Lastas i Hedensted

Aarhus-vognmand har fået ny fire-akslet tip-trailer i Hedensted
Den nye tip-trailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil og med stærke tværvanger og forstærkninger.
På begge sider er der monteret cyklistværn.


Tip-kassen har indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem med 3/2 ventil monteret for automatisk åbning. Tophængslerne er  flyttet 180 mm frem for at opnå 10 procent større åbning ved aflæsning. Kassens sider er fremstillet i 40 mm alu-profiler, mens bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående alu.-plade i speciel slidstærk kvalitet. Bunden er beklædt med 15 mm kunststof, mens siderne er beklædt med 10 mm.


Bagerst under kassen er der en udtræksstige med tre trin.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Første og fjerde aksel er løftbare. Fjerde aksel er derudover selvstyrende. Med traileren følger en Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.
Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.