Den tre-akslede kan nøjes med én

Tirsdag 27. august 2019 kl: 11:37
Af: Redaktionen

Harding Poulsen Vognmandsforretning Aps i Mesinge nord for Kerteminde på det nordøstlige Fyn har været en tur over Lillebælt for at hente en ny tre-akslet 24 tons Kel-Berg tipkærre hos Lastas i Hedensted

Den tre-akslede kan nøjes med én
Den nye tip-kærre er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejset i I-profil og stærke tværvanger og forstærkninger.


Selve kassen har tophængte sider fremstillet i 40 mm alu-profiler med bundhængsler, så de kan klappes ned. Bagklappen er todelt, hvor øverste del er fremstillet i 40 mm alu-profiler, mens nederste del er fremstillet i 6 mm Hardox-stål og virker som asfaltskuffe ved åbning.
Fronten er fremstillet i 3 mm stål med to udvendige rundstænger som trin - plus to indvendige U-profiler som trin. Kærren er leveret med en 600 mm høj aftagelig alu-overbygning. Med kærren hører en grøn rullepresenning monteret på 70 mm alu-rør.


Kærrens tre ni-tons luftaffjedrede aksler er monteret med tromlebremser. Der er lift på første og tredje aksel. 


Den nye tipkærre er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.