Isoleringsfirma kører ud med trailer med luftbælte

Onsdag 2. oktober 2019 kl: 09:32
Af: Redaktionen

Isoleringsfirma kører ud med trailer med luftbælte

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en to-akslet Kel-Berg city-gardintrailer til Ejersbo Isolering A/S i Randers. Den udmærker sig blandt andet ved at have et luftbælte monteret i taget, der kan løfte vand og is væk fra tagpresenningen

Den to-akslede city-gardintrailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil og med stærke tværvanger og forstærkninger. På begge sider er der monteret lukkede cyklistværn.


Selve gardin-opbygningen har hævebart tag monteret med luftbælte, der kan løfte vand og is væk fra tagpresenningen. I bagenden er der monteret en Bär lift med en kapacitet på 2.500 kg med 2.000 mm liftplade. Trailerbunden, der er belagt med 28 mm hårdttræsplanker, er godkendt til en belastning på 9.000 kg.I hver side er der tre forskydelige sidestolper med bræddeholdere og i alt 24 brædder.


Traileren er leveret med to ti-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser. Første aksel kan løftes, mens anden aksel er tvangsstyret med med et Tridec stangstyringssystem. Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 27.000 kg.


Den nye city gardintrailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.