Lastbilsælgere går på pension

Onsdag 13. maj 2020 kl: 11:19
Af: Redaktionen

Lastbilsælgere går på pension
Fra venstre: John Schultz og Niels Nielsen

For to erfarne lastbilsælgere hos Scania blev deres farvel til mange års arbejde med lastbiler og deres goddag til en ny fremtid som pensionister anderledes end forventet. Den aktuelle corona-situation betyder, at Scania Danmark må sige farvel til de to medarbejdere med forventede afskedsreceptioner for dem begge, så snart omstændighederne tillader det

Fredag 20. marts gik salgskonsulent Niels Nielsen på pension efter 2 plus 34 år og over 1.200 solgte lastbiler fra Scania. Med start hos Scanva Diesel i Sorø i 1983, afbrudt af et par år ude af branchen, kan Niels Nielsen se tilbage på 34 år hos Scania. De fleste år på Retortvej i Valby og de seneste 12 år i Ishøj.


Fredag 29. maj vil salgschef John Schultz gå på pension. Han startede fredag 2. februar 1973 som mekaniker hos Scanva Diesel i Valby efterfulgt af nogle år som vogninspektør i salgsafdelingen. Herefter prøvede et par år lykken uden for Scania. Men i 1982 kom John retur og kan dermed gå på pension 29. maj efter at have været hos Scania i 38 år.











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.