Ultima kroghejs løfter økologien

Tirsdag 16. juni 2020 kl: 10:44
Af: Redaktionen

Ultima kroghejs løfter økologien

Opbyggervirksomheden Sawo’s afdeling i Holstebro har leveret en ny opbygning med kroghejs til virksomheden Axel Mánsson A/S, der producerer økologiske grøntsager og æg. Virksomheden er eksempelvis en af Danmarks største leverandører af icebergsalat, som er baseret på bæredygtige produktionsmetoder

Kroghejset - et Multilift Ultima 26Z.59 - er monteret på et fire-akslet Mercedes Arocs 3253-chassis med tripple-bogie. Chassiset er leveret med førerhus i mellemstørrelse, motor-monteret kraftudtag, stål/luftaffjedring og med 3.600 mm i akselafstand.


Det monterede Ultima 26Z kroghejs er udstyret med frontkonsol med stige, gangbro og hydrauliktank samt hydraulikventil indbygget i konsollen, hvilket giver mere friplads på chassiset. Den ekstra plads er blandt andet blevet udnyttet til montering af værktøjskasse. Derudover har kroghejset ilgang, hurtig tip og safe speed.


Sawo har lavet alu-afdækning under krogen i front, monteret træk med luftservo i bagenden og sørget for lakering af lygtehuse, forstærkningsplader, kofanger og værktøjskasse. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.