Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Renault Trucks har sat rød streg under sine varebiler

Søndag 9. februar 2020 kl: 10:10
Share  


Af: Jesper Christensen

Renault Trucks har sat rød streg under sine varebiler
Renault Trucks stillede fornyligt op med to nye Red Edition varebiler - en hvis og en sort.

Den franske lastbilproducent, der er en del af AB Volvo-koncernen, har rød som en central del af sit logo. Derfor understeger Renault Trucks også sine Master-varebiler med rødt - i Red Edition. Renault Master, der er blevet solgt i over 100.000 eksemplarer de seneste ti år, skal tage kampen med konkurrenterne. Og Renault Trucks har fået flere produktionspladser på Renault-fabrikken, som også leverer varevogne til Renault-forhandlerne med gult i deres logo

Renault Trucks har sat rød streg under sine varebiler
Renault Master har et udtræksbord, der også kan bruges som arbejdsbord. (Foto: Renault Trucks)
Renault Trucks udgave af Master-varebilen - Master Red Edition - er en specialudstyret udgave, som er tilgængelig i både diesel- og elektriske versioner. 


Master Red Edition har i forhold til den tidligere model fået et mere robust look med et et mere markant design med nyt kølergitter, nyt interiør med et re-designet instrumentpanel og funktionelle opbevaringsrum, nye chauffør-assistance systemer med eksempelvis AEBS (automatisk nødbremse), sidevindassistent, permanent udsyn bagud, advarsel mod blinde vinkler og front/bak parkeringshjælp. 


Dertil kommer, at modelprogrammet omfatter seks nye motorer - Euro 6d-temp-motorer på 130, 150 og 180 hk, og Euro VI d dieselmotorer på 130 hk, 145 og 165 hk - samt en elektrisk 57 kW motor. 


En syv-tommer skærm viser, hvad der er bag ved bilen.Dieselmotorerne er udstyret med Twin-Turbo teknologi, der kombinerer lavt moment med høj effekt for optimal kørsel. Motorerne danner dermed basis for, at brændstofforbruget kan reduceres med op til 1 liter/100 km. 


Master Red Edition er Renault Trucks’ eksklusive model 
Red Edition er tilgængelig som varevogn, chassis samt platformchassis. Renault Trucks Master Red Edition er som standard udstyret med den nye Euro 6d-temp motor på 150 hk-motor, der har en maksimalt drejningsmoment på 385 Nm.


Master Red Edition har også som standard monteret et kromkølergitter, der matcher modellernes nye LED-kørelys. 


Udtræksbord danner basis for madpakke- og kontorarbejde
Indvendigt i Den nye Renault Master Red Edition er sæderne beklædt med nyt stof, kromknapper til styring af aircondition samt en ny, sort og krombelagt gearknap, der følger designets linjer. 


Master Red Edition har også et udtræksbord, så man kan sidde og arbejde, spise sin frokost - eller måske tage et spil kort eller backgammon, hvis man har tid og lyst til det. Samme sted i kabinen og under udtræksbordet er der også en handskerumsskuffe - ja, der er en skuffe - som øger opbevaringspladsen. Som standard er der desuden en trådløs smartphone-oplader, som vi her på transportnyhederne.dk nød godt af, da vi testkørte to forskellige udgaver af Renault Master Red Edition - en hvis og en sort.


Master Red Edition er som standard udstyret med en række funktioner og udstyr, der øger kørekomforten og sikkerheden - eksempelvis kendte som aircondition, fartpilot og hastighedsbegrænser, automatisk tænd-sluk for kørelys og vinduesviskerne - og nye som USB Bluetooth radio, sidevindassistent og en foldbar to-knaps nøgle. 


På listen over ekstraudstyr er der eksempelvis:
  • AEBS automatisk nødbremse
  • Permanent udsyn bag: en skærm tilsluttet et kamera på bagsiden af bilen gør det muligt for chaufføren at se bagved bilen
  • Parkeringsassistance: en radar på forsiden supplerer den bagerste radar med et kamera for nem manøvrering
  • Advarsel mod blinde vinkler: et lys i sidespejlene advarer om tilstedeværelsen af et køretøj i chaufførens blinde vinkel
  • Ekstra sikkerhedslåse på bag- og sidedøre for at øge sikkerheden i lastområdet 
  • Et Medianav 4 multimediesystem: 7-tomer multi-touch skærm med Androïd AutoTM og Apple 
  • CarPlayTM, der gør det muligt at bruge telefonapps under kørslen 

Med sin Red Edition lanceringsmodel vil Renault Trucks styrke sin position i det lette segment. Renault Trucks peger på, at der har været en konstant vækst i dette segment med en omsætningsstigning på over 10 procent årligt de seneste fire år. 


Interesserede kan læse om testen af Renault Trucks Red Edition her:

Renault Trucks Master Red Edition har eksempelvis sidevindsassisten. (Illustration: Renault Trucks)

Advarselssystemet i Renault Trucks Master Red Edition holder øje med eksempelvis cyklister der befinder sig i blive vinkler. (Illustration: Renault Trucks)


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmænd og transportkøbere viser stigende interessere for gas
- Portluskerne er en længere fortælling værd
- Himmerlandsk vognmand valgte fire-akslet Volvo
- Vognmand i Vissenbjerg valgte vogn med gående gulv
- Container-transportør tager to med brænstofbesparelser
- Italiensk trækker runder 1.000.000 kilometer med flere chauffører
- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin
- Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent
- To-akslede lastbiler er bygget op - stærke som tre-akslede
- Svenske lastbiler kommer i stødet
- Traileren har gas på flaske bag gardinerne
- Gardintrailere får hjemsted i Midtjylland

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst