Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Lastbilservicevirksomhed får ny direktør

Mandag 10. februar 2020 kl: 11:10
Share  


Af: Jesper Christensen

41-årige Kasper Rasmussen er tiltrådt som administrerende direktør hos lastbilservicevirksomheden Nyscan A/S, der har hovedsæde på Skandinavisk Transport Center i Køge og lastbilafdelinger i henholdsvis Vordingborg og Sakskøbing, hvor Nyscan er autoriseret Scania servicepartner

Lastbilservicevirksomhed får ny direktør
Kasper Rasmussen er ny direktør i Nyscan A/S.
Kasper Rasmussen kommer fra et job som regional salgschef hos Scania Danmark, hvortil han blev hentet fra jobbet som eftermarkedsdirektør hos netop Nyscan.


Kasper Rasmussen, der er udlært lastbilmekaniker, har været værkfører, værkstedschef, servicechef, eftermarkedsdirektør og salgschef hos flere spillere i lastbilbranchen.


- Jeg må nok indrømme, at jeg har dieselolie i årene. Jeg er glad og stolt over, at Nyscans ejer, Henrik E. Jørgensen fra HEJ Gruppen, har vist mig den tillid at invitere mig tilbage som administrerende direktør i Nyscan, siger Kasper Rasmussen.


Efter nogle år på importør-siden ser han frem til igen at komme helt tæt på lastbilkunderne både på service- og salgssiden. Her indgår Nyscan i HEJ Gruppen, der også har autoriseret service og forhandling af DAF, MAN, Iveco og Fiat Professional.


- Med HEJ Gruppen som ejer ser jeg store muligheder for at modernisere og videreudvikle Nyscans samlede lastbilaktiviteter. Der er sket rigtig meget i Nyscan de seneste år, og både kunder og medarbejdere har stået model til mange forandringer. Nu er vi klar til at genskabe trygheden og tilliden i et stærkere Nyscan 2.0. Det vil vi gøre ved at fastholde de velkendte, gamle værdier om nærhed til kunderne og højt serviceniveau og så tilsætte nye servicekoncepter og de sidste nye teknologier, siger Kasper Rasmussen.


Han peger på, at koncernen har en unik position øst for Storebælt med strategisk velplacerede lastbilanlæg i Hovedstadsområdet, på Sjælland samt Lolland-Falster. 


- Med over 50 års lastbilerfaring har Nyscan yderligere potentiale som leverandør af tunge køretøjer og services. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger Kasper Rasmussen.


Nyscan, der har haft forskellige navne gennem årene, har siden 1967 indgået i Scania’s netværk. Tidligere som både forhandler og service-værksted - siden 2017 som autoriseret Scania servicepartner.


Nyscan A/S er et datterselskab under H.E.J. Holding A/S, der også rummer:
  • Hej Ejendomme A/S
  • H.E. Jørgensen A/S - MAN-forhandler
  • Nyscan Trucks A/S - DAF-forhandler
  • Hej Parts A/S
  • Kajs Lastbilcenter ApS
  • Hej Finans A/S
H.E.J. Holding er medejer af Rea Gruppen Holding A/S med en aktiepost på 50 procent. 

Gennem Rea Gruppen Holding er H.E.J. Holding også involveret salg og service af køretøjer fra Iveco- og Fiat Professionel på Sjælland.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Engelsk lastbilfabrik har bygget nummer 100.000
- Svenske sideloadere får ny servicedækning i Danmark
- Volvo Trucks har skubbet to trækkere over til fragtmand fra Silkeborg
- Linktrailere kan også være med åbent lad
- Chaufførerne har selv trucken med til aflæsning
- Vognmand i Hvornum valgte V8’er endnu en gang
- Transportvirksomhed i Randers har taget otte af en slags
- Ny lastbil har kran og hejs - og affaltkasse
- Sabro-vognmand medbringer truck med luft-affjedret sæde
- Udlejningsmaskiner kommer med maskintrailer med hydraulisk ladforbredning
- Antallet af nyregistrerede lastbiler er stigende
- Lastbilen er bygget op til stilladser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst