Klik venligst

Forsiden
      

Lastbilleverandør samler brugte lastbiler i Prag

Torsdag 16. juli 2020 kl: 13:00
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilleverandør samler brugte lastbiler i Prag

Et nyt DAF center for brugte lastbiler er åbnet i den tjekkiske hovedstad Prag. Centeret har løbende et udvalg på over 200 nyere brugte DAF-lastbiler

Åbningen af DAF-centeret for brugte lastbiler, der ligger placeret direkte ved ringvejen uden om Prag skal underbygge DAF Trucks' ambition om yderligere at styrke netværket for brugte lastbiler i Europa og imødekomme den stigende efterspørgsel efter nyere brugte DAF lastbiler i Tjekkiet og andre steder


Baggrunden for at etablere centeret er en stigende efterspørgslen efter DAF-lastbiler i Østeuropa - ikke kun efter nye køretøjer, men også efter næsten nye køretøjer. Alle de nøje udvalgte køretøjer, der er tilgængelige i det nye DAF-center for brugte lastbiler i Prag, kommer fra organisationerne DAF, Paccar Financial og PacLease. 


Næsten alle de lastbiler, der tilbydes af DAF-centeret for brugte lastbiler i Prag, er forsynet med et First Choice-mærkat. Det betyder, at DAF’erne, der er bygget til at køre mindst 1.600.000 kilometer, stadig har en fuld levetid, da de er yngre end fem år, ikke har kørt mere end 600.000 kilometer og løbende er blevet vedligeholdt korrekt. 


First Choice-lastbiler har gennemgået tekniske kontroller, der omfatter over 200 tjek-punkter, og leveres med mulighed for fuld garanti eller garanti på drivlinje. First Choice-lastbiler kan også finansieres af Paccar Financial og kan leveres med en MultiSupport reparations- og vedligeholdelseskontrakt.Der findes officielle DAF centre for brugte lastbiler i Budapest,  Warszawa og Lyon, foruden de ca. 200 europæiske DAF forhandlere, der sælger brugte DAF First Choice-lastbiler.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand på Sjælland kører med hydraulisk forhjulstræk
- Kranen er klar til at klare klinkerne
- Sønner har arvet faderens glæde for lastbiler fra Øst-sverige
- Holstebro-virksomhed får tre-akslet trækker med kran fra Hedensted
- Dollyerne er part af tons-tunge transporter
- Løven brølede mod vind og vejr - med et plus
- Entreprenørvirksomhed fandt vejen til en ny tiptrailer i Hedensted
- Specialist i kranopgave og lifte har fået ny kærre
- Stykgodset er beskyttet af kraftige presenningsgardiner
- Den fire-akslede ruller ud med tørsuger-aggregat
- Vognmand på Sydhavsøerne har taget en ny blokvogn i brug
- Vognmand fra Midtsjælland tager fat med grab og wirehejs

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst