Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Tre-akslet blev pensioneret efter 22 år - og afløst af en fire-akslet

Tirsdag 21. juli 2020 kl: 19:59
Share  


Af: Redaktionen

Tre-akslet blev pensioneret efter 22 år - og afløst af en fire-akslet

Efter knap 22-år hos Stenberg Transport A/S i Kongens Lyngby i den nordlige del af Hovedstadsområdet kunne den tre-akslede Scania - Bogie 4 - køre på pension med sikker hed for, at opgaven fremover ville blive udført med mindst samme styrke, for afløseren var en fire-akslet Scania P 450 med tripple-bogie

Den nye fire-akslede lastbil er en Scania P 450 8x2/*6, som har fået kaldenavnet Triple Trouble efter dens triple bogie.


Bilen er leveret med en 13-liters seks-cylindret Euro-6 rækkemotor med ren SCR-teknologi og et maksimalt drejningsmoment på 2.350 Nm, en gearkassen med Opticruise-gearskiftefunktion og fartpilot med Active Prediction.


Førerhuset har et ekstra vindue i højre side af førerhuset og i bagvæggen for optimalt udsyn, når der ophales containere, LED lyspakke, syv-tommer Infotainment, Premium-førersæde med varme og ventilation, passagerklapsæde med ekstra opbevaring, elektrisk justerbare og opvarmelige spejle, tonede og laminerede sideruder i dørene, køleskab, opbevaringsramme på bagvæg, AEB, LDW, ACC og AICC. Bilen er derudover udstyret med en Scania C300 communicator-boks, der sørger for, at bilen selv meddeler, hvornår det er tid til service og selv tømmer og uploader chaufførdata fra førerkortet og bilen til Scanias Fleet Management-portal.


Bilen er opbygget hos Sawo og klargjort hos Scania i Ishøj med montering af LED-arbejdslygter i trin og på spoiler, blitzblink på taget og i frontgitteret, lysskilt i fronten, stige bag på førerhuset, tilslutning af hejs og kontakt til lilla lys under bilen samt cyklist- og bakkamera.


Stenberg Transport A/S har tilvalgt en Scania Service- og Reparationsaftale baseret på Scania’s skræddersyet service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får vognmanden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal kørte kilometer. Bilen er finansieret gennem Scania’s finansieringsselskab, Scania Finans.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand på Sjælland kører med hydraulisk forhjulstræk
- Kranen er klar til at klare klinkerne
- Sønner har arvet faderens glæde for lastbiler fra Øst-sverige
- Holstebro-virksomhed får tre-akslet trækker med kran fra Hedensted
- Dollyerne er part af tons-tunge transporter
- Løven brølede mod vind og vejr - med et plus
- Entreprenørvirksomhed fandt vejen til en ny tiptrailer i Hedensted
- Specialist i kranopgave og lifte har fået ny kærre
- Stykgodset er beskyttet af kraftige presenningsgardiner
- Den fire-akslede ruller ud med tørsuger-aggregat
- Vognmand på Sydhavsøerne har taget en ny blokvogn i brug
- Vognmand fra Midtsjælland tager fat med grab og wirehejs

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst