Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Tre-akslet blev pensioneret efter 22 år - og afløst af en fire-akslet

Tirsdag 21. juli 2020 kl: 19:59
Share  


Af: Redaktionen

Tre-akslet blev pensioneret efter 22 år - og afløst af en fire-akslet

Efter knap 22-år hos Stenberg Transport A/S i Kongens Lyngby i den nordlige del af Hovedstadsområdet kunne den tre-akslede Scania - Bogie 4 - køre på pension med sikker hed for, at opgaven fremover ville blive udført med mindst samme styrke, for afløseren var en fire-akslet Scania P 450 med tripple-bogie

Den nye fire-akslede lastbil er en Scania P 450 8x2/*6, som har fået kaldenavnet Triple Trouble efter dens triple bogie.


Bilen er leveret med en 13-liters seks-cylindret Euro-6 rækkemotor med ren SCR-teknologi og et maksimalt drejningsmoment på 2.350 Nm, en gearkassen med Opticruise-gearskiftefunktion og fartpilot med Active Prediction.


Førerhuset har et ekstra vindue i højre side af førerhuset og i bagvæggen for optimalt udsyn, når der ophales containere, LED lyspakke, syv-tommer Infotainment, Premium-førersæde med varme og ventilation, passagerklapsæde med ekstra opbevaring, elektrisk justerbare og opvarmelige spejle, tonede og laminerede sideruder i dørene, køleskab, opbevaringsramme på bagvæg, AEB, LDW, ACC og AICC. Bilen er derudover udstyret med en Scania C300 communicator-boks, der sørger for, at bilen selv meddeler, hvornår det er tid til service og selv tømmer og uploader chaufførdata fra førerkortet og bilen til Scanias Fleet Management-portal.


Bilen er opbygget hos Sawo og klargjort hos Scania i Ishøj med montering af LED-arbejdslygter i trin og på spoiler, blitzblink på taget og i frontgitteret, lysskilt i fronten, stige bag på førerhuset, tilslutning af hejs og kontakt til lilla lys under bilen samt cyklist- og bakkamera.


Stenberg Transport A/S har tilvalgt en Scania Service- og Reparationsaftale baseret på Scania’s skræddersyet service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får vognmanden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal kørte kilometer. Bilen er finansieret gennem Scania’s finansieringsselskab, Scania Finans.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Postbilerne støjer mindre og kører uden udslip
- Entreprenør med speciale i forsynningsveje får special-opbygning
- Fransk lastbilproducent udvider sit elektriske spekter
- 10 gasdrevne renovationslastbiler kører ud i Sønderborg
- Krusaa-vognmand kører ud med ny tre-akslet kærre
- Elektrisk lastbil bliver krasj-testet
- Entreprenør-koncern har fåret ladbil med kran
- Slamsugeren er bygget op over en særlige udgave
- Dansk bryggeri-gruppe kører bæredygtigt med franske O-emissionslastbiler
- Tysk producent for pris for sine fremsynede udviklingsidéer
- Producenten af Årets Lastbil i Europa har hovedsæde i München
- Transport-virksomhed med speciale i specielle opgaver har taget ny selvkørende kran i brug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst