Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Vognmand på Sydhavsøerne har taget en ny blokvogn i brug

Tirsdag 28. juli 2020 kl: 01:00
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand på Sydhavsøerne har taget en ny blokvogn i brug

Korsdal Trailer i Ans i Midtjylland har leveret en ny fire-akslet Nooteboom blokvognstrailer til vognmandsforretningen Preben Andersen ApS i Nykøbing Falster, som dermed er rykket en vægtklasse op. I kombination med en tre-akslet trækker kan den nye Nooteboom komme op på 71 tons vogntogsvægt og ca. 43 ton nyttelast

Vognmand på Sydhavsøerne har taget en ny blokvogn i brug
- Vi har mange kørselsopgaver med tunge maskiner, containere med mere. Vi har i forvejen en tre-akslet nedbygget Nooteboom-sengetrailer og en hurtigløber, men vi havde behov for større nyttelast i kombination med lav læssehøjde. Derfor er vi rykket en klasse op til en fire-akslet med udtræk og fire styrende aksler, siger Henrik Andersen, som sammen med sin søster Malene driver forretningen efter deres afdøde far Preben Andersen, som  grundlagde den i 1968.


- Vi kunne godt have opnået højere totalvægt og lasteevne på den nye trailer, men vi har prioriteret den lave læssehøjde, og så er det lavprofil-dækkene, der sætter begrænsningen, tilføjer han.
 

Gode erfaringer
- Vi har rigtig gode erfaringer med de hollandske trailere fra tidligere. Henrik Korsdal fra Korsdal Trailer er en dygtig sælger, som giver god rådgivning om mulige løsninger, og han følger op på sagerne, siger Henrik Andersen.


95 procent af aktiviteterne i Preben Andersen ApS udføres for egne kunder på Lolland-Falster og Sydsjælland. Indimellem går turene også til den anden side af Storebælt og Øresund, så det stiller krav om driftssikkert og solidt materiel.


- Nooteboom er ikke den billigste trailer, men det er kram. Vi planlægger at køre med vores rullende materiel i mange år, og så kan det godt betale sig at investere lidt ekstra i kvalitet, slutter Henrik Andersen.


Vognmandsforretningen Preben Andersen ApS i Nykøbing Falster er en lokal vognmandsforretning med fokus på entreprenørkørsel. Vognparken består af et dusin tip-, kran- og containerbiler samt trækkere. For at kunne tilfredsstille de mange lokale kunders behov med eget materiel råder Preben Andersen desuden over adskillige kærrer, tiptrailere og nedbygede hurtigløbere. Virksomheden råder desuden over egen grusgrav.
 


Fakta om ny Nooteboom blokvogn til Preben Andersen ApS, Nykøbing Falster:
  • Type: MPL-73-04(V), 4-akslet, nedbygget blokvognstrailer med luftbetjent udtræk
  • Vægte (v. 80 km/t): max. 18.000 kg kingpin, 30.000 kg bogietryk, 48.000 kg vogntogsvægt, (v. 60 km/t): msx. 23.000 kg kingpin, 42.000 kg bogietryk, 71.000 kg vogntogsvægt, egenvægt: 16.800 kg
  • Aksler og styring: 4x12.000 kg tvangsstyrede SAF-aksler med tromlebremser, Nooteboom el-hydraulisk affjedring med +500 mm hævefunktion, 16 stk. 17,5” hjul med 245/70R17,5-dæk, individuelt og uafhængig løft af alle aksler, el-hydraulisk styring med separat betjening med styrepult for/bag, GSM-fjernbetjening af styring med automatisk opretning til ligeud-stilling under kørsel.
  • Lasteflade: 4.200 mm repos med 2-delte alu-sider med 1.560 mm ladhøjde, 8.830 mm nedbygget ladlængde med 780 mm. ladhøjde samt 6.330 mm udtræk til i alt 15.160 mm nedbygget ladlængde
  • Ramper: 4.000 mm foldbare dobbeltramper, 880 mm bredde, max. 15 tons hjulbelastning, hydraulisk sideforskydelige med fjernbetjening
  • Udstyr: 2x3 stk. 5-tons surringsøjer på repos, 2x10 stk. 10-tons surringsøjer i kantskinne samt 2x350 mm forbredning til 12 tons og 2x230 mm forbredning til 15 tons belastning på nedbygget del, 12.000 lbs Warn el-spil monteret ved forsmæk, ekstra kæpstokke på repos, samtlige lygter og lys af LED-type, sandblæst og metalliseret chassis, udtræk og ramper inden maling, Beka-Max centralsmøreanlæg på chassis, udtræk og ramper
 
 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Postbilerne støjer mindre og kører uden udslip
- Entreprenør med speciale i forsynningsveje får special-opbygning
- Fransk lastbilproducent udvider sit elektriske spekter
- 10 gasdrevne renovationslastbiler kører ud i Sønderborg
- Krusaa-vognmand kører ud med ny tre-akslet kærre
- Elektrisk lastbil bliver krasj-testet
- Entreprenør-koncern har fåret ladbil med kran
- Slamsugeren er bygget op over en særlige udgave
- Dansk bryggeri-gruppe kører bæredygtigt med franske O-emissionslastbiler
- Tysk producent for pris for sine fremsynede udviklingsidéer
- Producenten af Årets Lastbil i Europa har hovedsæde i München
- Transport-virksomhed med speciale i specielle opgaver har taget ny selvkørende kran i brug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst