Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Ny mand er rullet ind hos lastbilforhandler i Greve

Mandag 10. august 2020 kl: 13:29
Share  


Af: Redaktionen

MAN Truck & Bus har opdelt filialledelsen i Greve og Avedøre, så de to værksteder får hver deres ledelse. Dermed skærper MAN sit fokus på udvikling og på kunderne

For to år siden overtog MAN det tidligere Nyscan hoveddomicil på Avedøre Holme. Siden da er der blevet fokuseret på at udvikle forretningen og opbygge kompetencer, så den nye afdeling også kan levere de samme oplevelser for kunderne, som de kender fra andre MAN-afdelinger. Udviklingen er sket gennem en fælles filialledelse af MAN filialerne i Greve og Avedøre. Men nu får de to afdeliger hver sin ledelsePeter Poulsen er ny filialchef for Greve-afdelingen.


Til afdelingen i Avedøre er der blevet ansat salgskonsulenter for både truck, bus og varebiler samt mekanikere med MAN-kompetencer. Derved har MAN haft grundlaget for at skabe den kundekreds, der i dag er tilknyttet filialen i Avedøre. Og i forbindelse med opdelingen i to selvstændige afdelinger har MAN besluttet, at Claus Jensen, der i dag er filialchef for både Greve- og Avedøre-filialerne, flytter permanent til Avedøre, hvor han skal have fuld fokus på at fortsætte den positive udvikling af Avedøre-filialen, som MAN betegner som sit brohoved ind i København.
Claus Jensen er ny filialchef for Avedøre-afdelingen.Det betyder, at MAN pr. 1. august har ansat Peter Poulsen, som filialchef for Greve-afdelingen, der ligger i sammenhæng med MAN’s danske hovedkontor og er MAN Danmarks største værksted, hvor der blandt andet arbejdes i toholdsskift for at imødekomme efterspørgslen.


Peter Poulsen, der senest har fungeret som filialchef for Volvo Truck Center i Hillerød, har arbejdet med lastbiler og busser i over 30 år og har dermed et indgående og professionel t kendskab til moderne værkstedsdrift.


Med Claus Jensens 100 procent fokus på Avedøre og med Peter Poulsens ankomst i Greve vil MAN videreudvikle sin position i Storkøbenhavn.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin
- Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent
- To-akslede lastbiler er bygget op - stærke som tre-akslede
- Svenske lastbiler kommer i stødet
- Traileren har gas på flaske bag gardinerne
- Gardintrailere får hjemsted i Midtjylland
- Ny mellemstore lastbil-serie har fået bedre udsyn
- Vest-svenske lastbiler bliver vist frem med nye førerhuse
- Tiptraileren har kølemaskine
- Tysk leverandør sendte svenske tilbage i rækken
- Vognmand fra Hejnsvig valgte wirehejs
- Tiptrailer med automatisk rullepressenning rummer 61,5 kubikmeter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst