Klik venligst

Forsiden
      

Grovvarerne bliver trukket af 520 heste

Tirsdag 1. september 2020 kl: 09:54
Share  


Af: Redaktionen

Grovvarerne bliver trukket af 520 heste

Scania i Frederikssund leverede i starten af sommeren et komplet korntræk til Nordsjællands Andels Grovvareforening Amba, NAG, der har hjemsted i Helsinge

Der er tale om et vogntog med en tre-akslet Scania R 520 6x2-forvogn bygget op og udstyret efter chaufførens ønsker. Ønskerne omfattede blandt andet LED premium-lyspakke, D-formet læderrat og lædersæder med røde syninger samt V8-dørsider og -måtter.


Sikkerheden bliver sikret med i alt seks kameraer og en ekstra 10-tommer skærm, så chaufføren kan følge med i, hvad der sker rundt om bilen. Den nye Scania er desuden udstyret med AEB-nødbremse, som bruger både kamera og radar til at undgå sammenstød med forankørende biler.


Inde i forvognens R-førerhus er der investeret i komfort fra øverste hylde med premium-førersæde med varme og ventilation, drejbar hvilestol i passagersiden, 100 cm bred udtrækskøje, tablet/telefonholder, to køleskabe, premium infotainment med 7-tommer farveskærm, fire højtalere, subwoofer, DAB+ og Apple CarPlay, klimaanlæg med fugtighedssensor samt oliefyr med fjernbetjening via Scanias Fleet Management App.


Den nye Scania’s V8-motor yder 520 hestekræfter, der via en gearkassen med Opticruise-gearskift  og retarder drejer hjulene rundt. 


Opbygningen af forvognen og påhængsvognen, som Skelhøje vognfabrik har leveret, har begge lad, der er udstyret med fjernbetjent kornlem, vibrator i ladbunden og automatiske rullepresenninger, læssekamera, luftpistol, blitzblink og bak- og arbejdslys. Hele trækket er desuden udstyret med DuraBright alufælge.


Førerhuset er lakeret af Auma i Frederikssund, og Nørre Snede Autolak har stået for lakeringen af opbygning samt anhængeren.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin
- Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent
- To-akslede lastbiler er bygget op - stærke som tre-akslede
- Svenske lastbiler kommer i stødet
- Traileren har gas på flaske bag gardinerne
- Gardintrailere får hjemsted i Midtjylland
- Ny mellemstore lastbil-serie har fået bedre udsyn
- Vest-svenske lastbiler bliver vist frem med nye førerhuse
- Tiptraileren har kølemaskine
- Tysk leverandør sendte svenske tilbage i rækken
- Vognmand fra Hejnsvig valgte wirehejs
- Tiptrailer med automatisk rullepressenning rummer 61,5 kubikmeter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst